181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "QDS-process»"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Проектування цеху iз виробництва ковбас тривалого терміну зберігання потужністю 10 т/зміну з використанням iнновацiйних технологій для ТОВ "ОДЕССПРОДКОМПЛЕКС" в Одеській області».(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Чеботар, Тетяна ВячеславівнаПроект передбачає проведення заходів по будівництву цеху для виробництва сирокопчених та сиров’ялених ковбас із використанням технології «QDS-process». Дипломний проект виконав студент Чеботар Т.В. керівник – к.т.н., доцент Агунова Л.В. Техніко-економічними розрахунками обґрунтована доцільність будівництва цеху: щорічний чистий прибуток складе 70 млн 229 тис. грн., при цьому капітальні вкладення, що необхідні для здійснення проекту в розмірі 258 млн. 646 тис. грн. окупляться впродовж 3,1 років. В проекті підібрані технологічні схеми виробництва продукції, здійснений підбір сучасного високопродуктивного обладнання з високим ступенем механізації і автоматизації технологічних процесів. Проведені розрахунки сировини, матеріалів, енергетичних ресурсів, необхідних для виробництва продукції. Здійснений розрахунок площ виробничих приміщень і виробничих працівників.