181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "барбекю"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєкт гриль-кафе для ресторанно-готельного комплексу на Чорноморському Узбережжі Одеської області(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Павловська ОксанаЕфективність розвитку підприємств ресторанного господарства залежить від багатьох факторів. Для досягнення поставлених цілей підприємство має враховувати всі технічні, адміністративні і людські фактори, які впливають на якість продукції та її безпеку. Гриль-кафе характеризується високим рівнем комфортності за рахунок устаткування і зручною меблів, оригінальністю інтер'єру, належним мікрокліматом за рахунок кондиціонування повітря, високою якістю обслуговування, відвідувачів і різноманітністю кулінарних, кондитерських виробів, страв і напоїв. До Ваших послуг будуть проведення весіль, банкетів, корпоративних вечірок, презентацій і т.д. У вечірній час в нашому гриль-кафе будуть організовуватись виступи музикантів, естрадних артистів, співаків. Гриль-кафе буде мати художньо оформлені фірмові меню, запрошення та сувеніри з власною емблемою. Обслуговування споживачів здійснюватимуть офіціанти. Забезпечення підприємства сировиною буде здійснюватися на основі укладених договорів з підприємствами виробниками і реалізаторами продуктів харчування, також передбачається можливість одноразових закупівель за готівковий розрахунок необхідної сировини і продуктів у магазинах міста на ринках і у населення. Гриль страви в авторській інтерпретації шефа закладу підкорять і подарують незабутню насолоду. Затишна та радісна атмосфера ресторану додасть особливого шарму дружньому застіллю чи романтичному побаченню.