181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "асортимент круп’яних культур"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєкт навчальної лабораторії «Технології круп’яного виробництва»(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Гнилиця СергійПредставлена кваліфікаційна робота на тему: «Проєкт навчальної лабораторії технології круп’яного виробництва» виконана у рамках кафедрального комплексного дипломного проекту «Удосконалення контролю якості зерна та продуктів його переробки у навчальних лабораторіях ОНТУ». Перед початком роботи над дипломним проєктом був проведений огляд стану і шляхів вирішення поставленої проблеми, дана характеристика об’єкта проєктування, та розроблені завдання проєкту, були наведені в першому розділі пояснювальної записці. Розробка проєкту велася з урахуванням його особливостей, а саме лабораторія розрахована на проведенні лабораторних дослідів тісно пов’язаних з круп’яною галуззю, окрім цього технічне оснащення дозволяє проведення публічних заходів, а саме тренінгів з підвищення кваліфікації. Кінцевим результатом роботи являється проєкт навчальної лабораторії з прибутковістю в 260,42 тис. грн. в рік з терміном окупності в 4,3 (5 років). В процесі роботи було проведено техніко-економічне обґрунтування та визначені основні техніко-економічні показники: серед яких загальні капіталовкладення, розраховано податки на прибуток та заробітну плату, витрати на електроенергію, річні витрати роботи, розраховано чистий дохід та визначено термін окупності. Дипломна робота складається із розрахунково-пояснювальної записки, що включає в себе 5 розділів у кількості 75 сторінок (10 таблиць, 3 рисунків) та 4 листів графічного матеріалу.