G13 (181) -Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд G13 (181) -Харчові технології за Ключові слова "арабська кухня"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроект ресторану арабської кухні з літнім майданчиком у м.Тернопіль(ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Антощук Євгенія ОлександрівнаТерно́піль — місто в Україні, політико-адміністративний, економіко-діловий, релігійний та культурний центр Тернопільської області. В місті досить розвинена структура підприємств ресторанного господарства. Є безліч цікавих закладів зі смачною традиційною та оригінальною кухнею. Тому ресторан арабської кухні з літнім майданчиком буде тут доречним. Араби - група народів етномовної групи, що населяють держави Близького Сходу та Північної Африки Усіх арабів за різними оцінками від 350 до 422 мільйонів. Різниця між арабами та мусульманами в тому, що здебільшого араби сповідують іслам, хоча деякі з них можуть дотримуватися інших релігійних поглядів, таких як християнство і навіть іудаїзм. Мусульмани ж – справжні послідовники релігії ісламу. Харчові заборони в ісламі - їжа, заборонена до вживання мусульман. Коран вказує на заборону вживання крові, м'яса тварин, які померли своєю смертю, були забиті не з ім'ям Бога та нечистих тварин: свинини, хижаків, всеїдних тварин тощо. Крім ресторану проектом передбачений ще літній майданчик - це сезонний відкритий майданчик, прилеглий до закладу ресторанного господарства, який збільшує кількість посадкових місць для відвідувачів.