181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "апаратурно-технологічна схема"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБудівництво заводу малої потужності з виробництва фруктових консервів(ОНТУ, кафедра біоінженерії і води, 2023) Танцюра ВалеріяУ сучасному світі зростає попит на натуральні та якісні продукти харчування, зокрема фруктові консерви. Виробництво фруктових консервів є перспективним напрямком галузі харчової промисловості, оскільки ці продукти мають велику популярність серед споживачів і використовуються як в окремих стравах, так і в різних харчових продуктах. Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка проєкту будівництва заводу малої потужності для виробництва фруктових консервів з фокусом на виробництво таких продуктів, як «Сік абрикосовий з м’якоттю і цукром», «Сік яблучний з м’якоттю і цукром» та «Пюре яблучне». Головною метою є створення ефективного виробничого процесу та забезпечення якісної продукції, відповідної нормам і вимогам. Для досягнення поставленої мети визначенні наступні завдання: розробити техніко-економічне обґрунтування будівництва заводу малої потужності з виробництва фруктових консервів в Одеській області. провести аналіз стану виробництва фруктових соків в України; розробити технологічні схеми виробництва фруктових консервів; провести продуктовий розрахунок та підібрати відповідне енергоощадне технологічне обладнання; запропонувати апаратурно-технологічну схему виробництва лимонної кислоти; надає комплексний аналіз щодо розробки генплану та архітектурно-будівельних рішень для об'єктів території заводу, що спрямовані на створення ефективних і функціональних рішень, що відповідають потребам і вимогам проекту. розробити заходи щодо охорони праці та охорони навколишнього середовища. запропонувати шляхи і способи утилізації відходів.