181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "Батон"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроектувати спеціалізованого хлібозаводу з виробництва батонів в місто Полтава(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Тішкевич ОленаДипломного проекту на тему: Проектування спеціалізованого хлібозаводу з виробництва батонів в місті Полтава. Дипломний проект, присвячений проектуванню батоного цеху на хлібозаводі в місті Полтава має такі розділи: Вступ, в якому розглянуто основні завдання та напрямку розвитку хлібобулочної галузі в цілому, мету даного дипломного проекту. Стан проблеми і перспективи її вирішення, у якому дана характеристика об’єкту, літературний і патентний огляд по тематиці дипломного проекту, мета і завдання проекту. Техніко-економічне обґрунтування, де проведено маркетингові дослідження, оцінки цільового ринку, на якому хлібозавод планує реалізувати свою продукцію, аналіз конкурентного середовища у місті Полтава, визначено перспективну потужність хлібозаводу, асортимент хлібобулочних виробів. Вибрано стратегію конкуренції. Технологічну частину, в якій наведені рецептури обраного асортименту та технологічна характеристика сировини, приведено продуктовий розрахунок сировини та напівфабрикатів зі сторони, розрахунок напівфабрикатів власного виробництва, допоміжних матеріалів і тари, складів, підбір і розрахунок технологічного обладнання, опис технологічних схем виробництва, технохімічний контроль з метою підвищення якості хлібобулочних виробів. Енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення, де визначено енергозабезпечення підприємств галузі, приведено розрахунок водопостачання, каналізації та обсяг електроспоживання. Архітектурно-будівельну частину, яка містить опис генерального плану забудови території, архітектурних та об’ємно-планувальних рішень, опис компонування обладнання. Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва і складається з ідентифікації небезпечних та шкідливих виробничих факторів, виділення та нормування чинників, які впливають на комфортні та безпечні умови праці, виявлення джерел виробничого шуму і вібрації, виділення і нормування показників освітлення робочої зони, електробезпеки при реалізації технології, пожежної безпеки, шляхів евакуації. Охорона навколишнього середовища, де висвітлені заходи підвищення екологічної безпеки та рекомендації щодо зниження негативного впливу роботи підприємства на навколишнє середовище. Розрахунок економічної ефективності проекту, в якому визначені показники виробничого-господарської діяльності хлібозаводу та термін окупності інвестиційних витрат на будівництво фабрики.