181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "«Кагор Український» торгової марки «Одеський степ»"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкспертиза технологічного процесу виробництва вина десертного «Кагор Український» ТМ «Одеський степ»(ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Дєрєнжи, ІннаАктуальність вибраної теми полягає в тому, що виноградні вина є одним з найбільш популярних видів алкогольної продукції на українському ринку. Тому необхідно знати і розуміти, як правильно зберігати і проводити експертизу даного виду десертних вин. Основною задачею кожного підприємства є підвищення якості виробленої продукції. Тому, виробництво бродильної продукції у відповідності до вимог НАССР, дає впевненість у безпеці виробленого продукту та його якості. Тому метою дипломного проекту є проведення технологічної експертизи виробництва вина десертного «Кагор Український» торгової марки «Одеський степ» та розробка НАССР-плану його виробництва. Об’єкт дослідження: технологічна експертиза виробництва вина десертного «Кагор Український» торгової марки «Одеський степ»