English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Користувачам
Положення
Авторський договір
Форма для зовнішніх авторів
Авторська етика
Глосарій
English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Забули пароль?
Головна
Наукові доробки ОНТУ (ONUT scientific researches)
Матеріали конференцій (Conference materials)
Конференції викладачів (Lecturers` conferences)
Вода в харчовій промисловості (Water in food industry)
Переглянути за ключовими словами
Вода в харчовій промисловості (Water in food industry)
Постійне посилання зібрання
https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/3380
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Перегляд Вода в харчовій промисловості (Water in food industry) за Ключові слова "активована вода"
Перейти
browse.back.all-results
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Перспективи використання католіту в мясній промисловості
(
2014
)
Кравець, В. Р.
;
Дубровіна, О. В.
Детальніше
Електороактивована вода – отримується в результаті її електрохімічної обробки. Перспективи використання такої води в різних галузях доволі ши-рокі, в тому числі і в м’ясній промисловості.
Детальніше