Вода в харчовій промисловості (Water in food industry)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Зараз показуємо 1 - 5 з 319
- ДокументВода в харчовій промисловості та закладах індустрії гостинності -2025(Одеський національний технологічний університет, 2025)У збірнику матеріалів конференції наведені матеріали наукових теоретичних та практичних досліджень у сфері використання води на підприємствах харчової промисловості та в закладах індустрії гостинності,оцінка використовуваних технологій водопідготовки, якості води та перспектив розвитку галузі. Матеріали призначені для наукових, інженерно-технічних робітників, аспірантів, студентів, фахівців галузі гостинності, усіх спеціалістів підприємств, які працюють в харчовій промисловості, галузі гостинності та водному господарстві. Матеріали збірника друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2022(ОНТУ, 2022)У збірнику матеріалів конференції наведені матеріали наукових дослі джень у сфері використання води на підприємствах галузі, оцінки її якості та можливого впливу на організм людини. Матеріали призначені для наукових, інженерно-технічних робітників, аспі рантів, студентів, спеціалістів цехів та заводів, які працюють в харчовій про мисловості та водних господарствах. Матеріали, занесені до збірника, друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументЖорсткість води і вираження результатів(2021) Ярчук, Ю. А.; Поліщук, А. А.
- ДокументТенденції використання водних ресурсів в умовах урбанізації(2021) Шевчук, Д. О.
- ДокументНавіщо «готувати» воду для випічки хліба(2021) Шаесламов, С. С.