Вода в харчовій промисловості (Water in food industry) : [318] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 318
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Вода в харчовій промисловості - 2022-
2021Жорсткість води і вираження результатівЯрчук, Ю. А.; Поліщук, А. А.
2021Тенденції використання водних ресурсів в умовах урбанізаціїШевчук, Д. О.
2021Навіщо «готувати» воду для випічки хлібаШаесламов, С. С.
2021Розробка міжнародного статуту прикордонних і транскордонних річок та річкових систем УкраїниЦикало, А. Л.; Крусір, Г. В.
2021Сучасні методи забезпечення безпечності питної водиЦапенко, О. А.; Девятьярова, Л. І.
2021Биологическая очистка сточных вод в дисковых биофильтрахФесик, Л. А.; Голубова, Д. А.; Сорокина, Н. В.; Ковальчук, В. В.; Сухина, И. В.
2021Regularities of coagulation purification of water by iron sulphate coagulantFedenko, Yu. M.; Ozhinska, A. O.
2021Культура водоспоживання в Одеському регіоніТрофімович, О. С.; Циганкова, С. В.; Демішева, К. Р.; Ляпіна, О. В.
2021Removel of iron from water by oxidation on magnetiteTverdokhlib, M.; Gomelya, M.; Shabliy, T.
2021Перйодати у технологіях очищення стічних вод від фенолу та його галогенопохіднихСухацький, Ю. В.; Андрєєва, А. Ю.
2021Діяльність людини: точкові та дифузні джерела забруднення річки ДніпроСтрокаль, В. П.; Ковпак, А. В.
2021Управління розвитком технологій підготовлення водиСтрікаленко, Т. В.; Псахіс, Б. Й.
2021Інноваційні технології водопідготовки як складова рекреаційного бізнесу відпочинкуСтрікаленко, Т. В.
2021Використання методу біоіндикації для визначення якості питної бутильованої водиСтепаненко, Н. В.; Кравченко, О. О.; Кузьменко, Л. П.
2021Інноваційні технології очищення води для підприємств молочної галузіСтепанова, Г. О.
2021Вымораживающие опреснители, концентраторы, разделители водных растворовСмирнов, Л. Ф.
2021Зміна якості підземних вод: від геолого-розвідувальних робіт до 5-ти річної експлуатації свердловин (на прикладі тваринницького комплексу)Сердюк, В. А.
2021Вплив глобалізації на специфіку використання водних ресурсівСердюк, Ю. В.
2021Вплив термообробки на фазовий склад та пористу структуру каоліну українського походженняСергієнко, А. О.; Донцова, Т. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 318