Проблеми формування здорового способу життя у молоді (Problems of forming a healthy lifestyle among youth)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Проблеми формування здорового способу життя у молоді (Problems of forming a healthy lifestyle among youth) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 1270
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРазработка нового мороженного с использованием отечественных пищевых добавок(2013) Бычков, С. В.; Дмитриева, Е. А.Одной из важных составляющих комплекса мер по оздоровлению нации и адаптации к факторам окружающей среды является введение в организм диетических пищевых добавок с биологически активным компонентом.
- ДокументЕкспертиза слабоалкогольних напоїв вітчизняного виробництва(2013) Плотнікова, В. В.Метою дослідження є визначення безпечності вживання зразків слабоалкогольних напоїв за наведеною на маркуванні інформації щодо їх складу.
- ДокументПросторово-територіальні проблеми захворюваності населення України(2013) Ярьоменко, С. Г.Проблема здоров’я населення в Україні є актуальною, оскільки має комплексний характер. Вирішення питання оздоровлення населення пов’язане не тільки економічними методами – зростанням зарплат, забезпеченням соціальних гарантій, а також пов’язане з якістю надання послуг у галузі охорони здоров’я.
- ДокументМагнитный холодильник(2013) Гришин, А.В настоящий момент основная доля холодильной техники использует компрессионное сжатие, резервы конструктивного усовершенствования и энергетической эффективности которого практически исчерпаны. Поэтому для улучшения, как холодильных циклов, так и связанного с этим снижения потребления электроэнергии, требуются новые технологии.
- ДокументТехнологія отримання кисневого коктейлю «Ковток здоров’я»(2013) Кушнір, Н. А.; Ганзієнко, М. М.Метою роботи є розробка композиції для кисневого коктейлю, в якій в якості піноутворювача є препарат з сенсибілізуючою дією.
- ДокументОсобенности работы абсорбционной водоаммиачной холодильной машины в системах получения воды из атмосферного воздуха(2013) Осадчук, Е. А.Требуется найти температуру греющего источника, при которой цикл АВХМ будет иметь максимальную энергетическую эффективность при заданных температурах объекта охлаждения и охлаждающей среды, т.е. при заданных условиях эксплуатации АВХМ.
- ДокументСтабилизация качества заварных пряников из безамилозной муки в процессе хранения(2013) Хвостенко, Е. В.; Солоденко, Г. С.В последние годы перед производителями мучных изделий стоит проблема поиска наиболее рациональных способов стабилизации качества и сохраняемости свежести продукции при хранении. Данная тенденция обусловлена тем, что свежесть готовых изделий является приоритетным потребительским свойством.
- ДокументОсобливості харчування населення України(2013) Валевська, Л. О.Однією з найбільш актуальних проблем, що постали перед людством на межі третього тисячоліття є забезпечення оптимального стану харчування населення. Актуальність проблеми зумовлена тим, що саме харчування виступає тією важливою передумовою, від якої значною мірою залежить формування здоров'я населення.
- ДокументРозвиток Wellness індустрії в Україні(2013) Бучинський, Д. Р.З’являється необхідність збільшити комплекс послуг для гостей готелю не тільки за допомогою розширення додаткових послуг та розваг, але і за рахунок включання послуг загальнооздоровчого комплексу. Мова йде про симбіоз готельного бізнесу та індустрії краси і здоров’я, результатом якого є wellness-готелі та готелі з wellness-центрами.
- ДокументРеакції адаптації організму та їх характеристика у дітей із хронічним гастритом(2013) Ласюк, К. В.Хронічний гастрит - захворювання, що широко розповсюджене серед дитячого населення і цим зумовлює актуальність дослідження цього питання. Метою роботи стало вивчення реакцій адаптації у дітей з хронічним гастритом в стадіях загострення і ремісії за методикою Л. Х. Гаркаві та співавторів.
- ДокументВизначення фальсифікації ковбасних виробів з погляду їх безпечності(2013) Лопаткін, І. І.; Сізов, О. О.; Тьосов, С. С.; Кузьменко, Д. Ю.На даний час ковбасні вироби часто бувають схильні до різних видів фальсифікації (асортиментна, якісна, інформаційна і ін.). Фальсифікація якості ковбас може відбуватися за рахунок збільшення кількості води, заміни натурального м’яса умовно придатними, або нетрадиційною сировиною, порушення рецептури, введення добавок, які не притаманні даному виду ковбас, порушення технології виробництва, режимів транспортування та реалізації готових виробів.
- ДокументДослідження якісних показників питного молока підвищеної жирності з гарбузовим соком(2013) Чопко, В. В.Популярними є такі види питного молока, як із какао; кавою; кавою та цикорієм; із ароматом банана, кокоса, малини, полуниці тощо. На відміну від вищеперелічених видів, молоко із соком гарбуза містить натуральний овочевий компонент, що сприяє підвищенню його біологічної, харчової цінності, отриманню нової органолептичної характеристики, як альтернативи класиці.
- ДокументРазвитие винного туризма в Украине(2013) Кобзистая, В. В.В условиях быстрого развития туризма, на рынке туристических услуг появляются всё новые и новые предложения. Одним из таких является тематический туризм.
- ДокументПервинна профспілкова організація студентів ОНАХТ – одна із складових здорового способу життя(2013) Скрипніченко, Д. М.На сьогоднішній день існує об'єктивна необхідність цілеспрямованого формування у молодих людей способу життя, підпорядкованого принципам турботи про власне здоров'я і здоров'я оточуючих, відмови від шкідливих звичок і профілактиці різних соціальних явищ.
- ДокументЗадача оптимизации качества питьевой воды как составляющая концепции здорового образа жизни(2013) Дудник, Ю. В.; Димитрова, М. К.Обеспечение населения качественной питьевой водой и качественными продуктами питания – одна из важнейших задач в рамках проблемы обеспечения здорового образа жизни, которая требует эффективного решения.
- ДокументРесурсозбереження в українській економіці(2013) Нитуда, В.Необхідність переходу до якісно нового рівня використання природних ресурсів виступає об’єктивною і незаперечною умовою підвищення ефективності суспільного виробництва. Особливо це стосується збереження енергетичних ресурсів.
- ДокументПектини та пектиновмісна сировина для покращення імунного статусу людини шляхом відновлення кишкової мікрофлори(2013) Довгополова, О. О.На сьогоднішній день серед населення України досить широко спостерігається значне споживання жирів та цукрів у щоденному раціоні. Неправильне харчування значної частини людей призводить до надлишкової маси тіла, порушення діяльності серцево-судинної системи та шлунково-кишкового тракту.
- ДокументЭлектромагнитный смог(2013) Неделев, К. В.В соответствии с темой конференции было выбрано влияние электромагнитного загрязнения окружающей среды, как один из важнейших факторов негативного воздействия на организм человека, увязав это со спецификой деятельности специалистов, необходимостью обеспеченья безопасных условий жизнедеятельности, формирования здорового образа жизни в современных условиях.
- ДокументКупажированные растительные масла(2013) Могилянская, Н. А.; Краснощока, О. О.Купажирование растительных масел является эффективным технологическим приемом достижения заданного соотношения жирных кислот различных типов путем создания двух- или многокомпонентных систем из натуральных растительных масел.
- ДокументПроблеми формування здорового способу життя у молоді(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2013)