Перегляд за Автор "Palamarchuk, A. S."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументAnatomical and histological differences between meat and greasy breeds of pigs(2022) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Kushnirenko, N. M.
- ДокументMethods of sheep dictyocaulosis fighting(2022) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Azarova, N. G.
- ДокументModeling of recipes of multiple component canned foods with hydrobionts(2020) Kushnirenko, N. M.; Palamarchuk, A. S.; Patyukov, S. D.
- ДокументProspects for regulation of moisture content of muscle tissue in fish by chemical method(2020) Kushnirenko, N. M.; Palamarchuk, A. S.; Patyukov, S. D.
- ДокументProspects for the production of dietary supplements from the Black Sea rapana(2022) Palamarchuk, A. S.; Glyshkov, O. A.
- ДокументUse of calendula flowers in semi-finished meat products(2020) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Kushnirenko, N. M.
- ДокументUse of summer savory as a preservative in meat products(2020) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Kushnirenko, N. M.