Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Palamarchuk, A. S."

Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Anatomical and histological differences between meat and greasy breeds of pigs
    (2022) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Kushnirenko, N. M.
  • Документ
    Black Sea rapana as a prospective raw material
    (2020) Palamarchuk, A. S.; Patyukov, S. D.; Kushnirenko, N. M.
  • Документ
    Characteristics and justification of the application of brines from the fermentation of white cabbage in the technology of cooked ham
    (2022) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.
  • Документ
    Methods of sheep dictyocaulosis fighting
    (2022) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Azarova, N. G.
  • Документ
    Modeling of recipes of multiple component canned foods with hydrobionts
    (2020) Kushnirenko, N. M.; Palamarchuk, A. S.; Patyukov, S. D.
  • Документ
    Prospects for regulation of moisture content of muscle tissue in fish by chemical method
    (2020) Kushnirenko, N. M.; Palamarchuk, A. S.; Patyukov, S. D.
  • Документ
    Prospects for the production of dietary supplements from the Black Sea rapana
    (2022) Palamarchuk, A. S.; Glyshkov, O. A.
  • Документ
    Use of calendula flowers in semi-finished meat products
    (2020) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Kushnirenko, N. M.
  • Документ
    Use of meat of animals with cystecircosis in the production of meat products
    (2022) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Shla, G. V.
    A technology has been developed for the production of frozen chopped semi-finished products from the meat of animals with cysticercosis. The effect of low temperatures on the vital activity of cysticerci was studied. The necessary temperature regimes for the production and storage of chopped semi-finished products have been established. Ways for the processing of infected meat are proposed. At the same time, possible options for preventing environmental 175 contamination are provided. An organoleptic evaluation of semi-finished products, which were obtained by our proposed technology, was carried out.
  • Документ
    Use of palaemon adspersus processing waste to modify the smell of the Black sea rapana hydrolysate
    (2023) Palamarchuk, A. S.; Patyukov, S. D.; Glushkov, O. A.; Fugol, F. G.
  • Документ
    Use of summer savory as a preservative in meat products
    (2020) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Kushnirenko, N. M.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок