Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Palamarchuk, A. S."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Anatomical and histological differences between meat and greasy breeds of pigs
    (2022) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Kushnirenko, N. M.
  • Документ
    Methods of sheep dictyocaulosis fighting
    (2022) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Azarova, N. G.
  • Документ
    Modeling of recipes of multiple component canned foods with hydrobionts
    (2020) Kushnirenko, N. M.; Palamarchuk, A. S.; Patyukov, S. D.
  • Документ
    Prospects for regulation of moisture content of muscle tissue in fish by chemical method
    (2020) Kushnirenko, N. M.; Palamarchuk, A. S.; Patyukov, S. D.
  • Документ
    Prospects for the production of dietary supplements from the Black Sea rapana
    (2022) Palamarchuk, A. S.; Glyshkov, O. A.
  • Документ
    Use of calendula flowers in semi-finished meat products
    (2020) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Kushnirenko, N. M.
  • Документ
    Use of summer savory as a preservative in meat products
    (2020) Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Kushnirenko, N. M.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок