Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шлапак, Г. В."

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    137183 Спосіб виробництва натуральних охолоджених напівфабрикатів
    (2019) Фуголь, А. Г.; Патюков, С. Д.; Патюкова, Н. С.; Паламарчук, Г. С.; Шлапак, Г. В.
    В основу корисної моделі поставлено задачу створити спосіб виробництва натуральних охолоджених напівфабрикатів, в якому, шляхом введення емульсії та нанесення цієї ж емульсії на поверхню напівфабрикату, яка містить рослинну олію, натуральні емульгатори, смакоароматичні добавки, органічні кислоти та харчову сіль, забезпечити збагачення продукту омега-3 жирними кислотами, покращення органолептичних показників, підвищення виходу, біологічної, харчової та енергетичної цінності продукції.
  • Документ
    70210 Композиція інгредієнтів для виробництва м’ясних продуктів антианемічної дії «Гемовин»
    (2012) Віннікова, Л. Г.; Шлапак, Г. В.; Поварова, Н. М.
    Композиція інгредієнтів для виробництва м'ясних продуктів антианемічної дії на основі крові забійних тварин, яка відрізняється тим, що вона додатково містить аскорбінову кислоту, карагінан і виноградні вичавки.
  • Документ
    Булгур в м’ясних посічених напівфабрикатах
    (2020) Азарова, Н. Г.; Шлапак, Г. В.
    Розглянуто можливості використання крупи булгур при виробництві м’ясних напівфабрикатів з використанням м’яса птиці ручного обвалювання. Дослідження проводили на посічених напівфабрикатах (котлетах), бо вони мають високу популярність серед споживачів, зручні у приготуванні і зберіганні.
  • Документ
    Навчальний процесс в умовах дистанційного навчання
    (2022) Шлапак, Г. В.; Азарова, Н. Г.
  • Документ
    Особливості реалізації ВРХ в умовах виконання угоди про асоціацію між Україною та ЄС шляхом гармонізації національного законодавства
    (2020) Поварова, Н. М.; Шлапак, Г. В.
  • Документ
    Розробка функціональних залізовмісних м`ясних продуктів
    (ОНАХТ, 2012) Шлапак, Г. В.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальність 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. Дисертаційна робота присвячена розробці технологій біологічно активних добавок антианемічної спрямованості на основі крові забійних тварин та виноградних вичавок, а також дієтичних м'ясних продуктів із їхнім використанням. Встановлено підвищення стабільності гему в результаті зміни вторинної структури білків при утворенні білково-поліфенольних комплексів у системі кров – виноградні вичавки. На основі дослідження впливу ряду технологічних факторів на стан гему в комплексі розроблені технології двох видів добавок антианемічної спрямованості — «Біогем» та «Гемовін», визначені строки їхнього зберігання. Проведено дослідження показників якості, безпеки, біологічної цінності, а також клінічну апробацію добавок, які показали їх високу біологічну активність та антианемічну ефективність.
  • Документ
    Технологические аспекты использования мяса водоплавающей птицы при производстве рубленых полуфабрикатов
    (2017) Азарова, Н. Г.; Агунова, Л. В.; Шлапак, Г. В.
    Современная тенденция в области совершенствования структуры питания направлена на создание ассортимента продуктов, сбалансированных по химическому составу или обогащенных биологически активными веществами. В этой связи анализ рецептуры рубленых полуфабрикатов показал несоответствие соотношения в продукте белков животного и растительного происхождения по сравнению с рекомендуемыми для здорового питания. Учитывая это, в продукт вносили добавку, содержащую растительный белок. В качестве такой добавки была выбрана масса, полученная из водоросли спирулины.
  • Документ
    Формування якості органічної курятини
    (2021) Поварова, Н. М.; Шлапак, Г. В.
  • Документ
    Інноваційні технології освіти
    (2020) Паламарчук, А. С.; Кушніренко, Н. М.; Шлапак, Г. В.
  • Документ
    Іноваційні технології в рецептурах м’ясних напівфабрикатів
    (2022) Азарова, Н. Г.; Шлапак, Г. В.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок