Перегляд за Автор "Шарко, О. І."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ118219 Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель(2017) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Шарко, О. І.; Фатєєва, А. С.Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель, що містить зерновий компонент, цукор-пісок, ванільну пудру, яйця курячі, соду харчову, масло вершкове і воду, яка відрізняється тим, що як зерновий компонент містить цільнозмелене борошно з голозерного ячменю.
- ДокументВикористання бісквітного борошна – шлях до підвищення якості вафельних виробів(2016) Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.; Шарко, О. І.Перспективним вирiшенням завдання забезпечення високої якостi продукцiї на основi натуральної сировини є використання бiсквiтного борошна (ББ) з екстра м' якозерної пшеницi сорту Оксана вiтчизняної селекцiї. Слабка за якiстю клейковина i висока дисперснiсть - особливiсть технологiчних властивостей даного виду борошна бажанi саме при виробництвi вафельних виробiв.
- ДокументВикористання нових видів борошна для підвищення якості вафельних листів(2016) Хвостенко, К. В.; Шарко, О. І.Проведені дослідження, що підтверджують доцільність використання бісквітного борошна, яке, завдяки своїм технологічним характеристикам, полегшить роботу технологів і дозволить стабілізувати якість готових виробів, для виготовлення вафельних листів.
- ДокументЯчмінне борошно як функціональна складова борошняних кондитерських виробів(2015) Фатєєва, А. С.; Шарко, О. І.Борошнянi кондитерськi вироби традицiйно користуються великим попитом у населення, тому вони є перспективними базовими об'єктами для створення продуктiв оздоровчого призначення, збагачених необхiдними для органiзму людини речовинами.