Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шарко, О. І."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    118219 Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель
    (2017) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Шарко, О. І.; Фатєєва, А. С.
    Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель, що містить зерновий компонент, цукор-пісок, ванільну пудру, яйця курячі, соду харчову, масло вершкове і воду, яка відрізняється тим, що як зерновий компонент містить цільнозмелене борошно з голозерного ячменю.
  • Документ
    Використання бісквітного борошна – шлях до підвищення якості вафельних виробів
    (2016) Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.; Шарко, О. І.
    Перспективним вирiшенням завдання забезпечення високої якостi продукцiї на основi натуральної сировини є використання бiсквiтного борошна (ББ) з екстра­ м' якозерної пшеницi сорту Оксана вiтчизняної селекцiї. Слабка за якiстю клейковина i висока дисперснiсть - особливiсть технологiчних властивостей даного виду борошна бажанi саме при виробництвi вафельних виробiв.
  • Документ
    Використання нових видів борошна для підвищення якості вафельних листів
    (2016) Хвостенко, К. В.; Шарко, О. І.
    Проведені дослідження, що підтверджують доцільність використання бісквітного борошна, яке, завдяки своїм технологічним характеристикам, полегшить роботу технологів і дозволить стабілізувати якість готових виробів, для виготовлення вафельних листів.
  • Документ
    Ячмінне борошно як функціональна складова борошняних кондитерських виробів
    (2015) Фатєєва, А. С.; Шарко, О. І.
    Борошнянi кондитерськi вироби традицiйно користуються великим попитом у населення, тому вони є перспективними базовими об'єктами для створення продуктiв оздоровчого призначення, збагачених необхiдними для органiзму людини речовинами.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок