Перегляд за Автор "Хробатенко, О. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБіологічна цінність томатних соків(2017) Хробатенко, О. В.; Івченко, Д. С.Актуальним питанням є дослідження біологічної цінності соків та розширення показників, за якими контролюють якість та безпечність готової продукції.
- ДокументВеганство як концепція харчування в сучасному світі(2017) Хробатенко, О. В.; Гончар, А. Ю.Вегетаріанство — раціон харчування, при якому людина не споживає продуктів тваринного походження. Одним із різновидів даної концепції є веганство, що характеризується повною відмовою від продуктів, які стали результатом насильства над тваринами та експлуатації тварин задля власних потреб.
- ДокументНаукові підходи до розробки харчових продуктів для спортсменів(2013) Хробатенко, О. В.Попри інтенсивний розвиток чисельних напрямів та теорій, сучасна наука про харчування спортсменів базується на концепції збалансованого харчування, але при цьому має свою специфіку, пов’язнану зі значними фізичними та психоемоційними навантаженнями.
- ДокументРозробка харчового раціону згідно принципів дієти П'єра Дюкана(2017) Хробатенко, О. В.; Малишок, О. О.Дієта Дюкана – це система харчування, заснована на споживанні продуктів з високим вмістом білка, яка ґрунтується на харчовому термогенезі, адже 25% вивільненої енергії витрачається організмом на процеси метаболізму білків.