Перегляд за Автор "Хоренжий, Н. В."
Зараз показуємо 1 - 20 з 52
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ125560 Композиція інгредієнтів сухої борошняної суміші(2018) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.Композиція інгредієнтів сухої борошняної суміші, що містить борошно пшеничне, борошно ячмінне і добавку, яка відрізняється тим, що як добавку вона містить дрібні пшеничні висівки і борошно тритикалеве.
- Документ125561 Суха борошняна суміш(2018) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту, борошно рисове і добавку, яка відрізняється тим, що як добавку вона містить дрібні пшеничні висівки і борошно тритикалеве.
- Документ125876 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Українська»(2018) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.Спосіб виробництва плющеної крупи, при якому проводять очищення зерна від домішок, пропарювання, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % замочують у підігрітій до 55-60 °C воді 120-180 хв, відволожують 40-60 хв, підсушують до вологості не більше 14 %, одноразово шліфують, ядро пропарюють при тиску пари 0,20-0,22 МПа протягом 6-9 хв, плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
- Документ125889 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Новітня»(2018) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.Спосіб виробництва плющеної крупи, що включає очищення зерна від домішок, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % одноразово шліфують, ядро зволожують підігрітою до 45-55 °C водою до вологості 18-20 %, відволожують 2-4 год., плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
- Документ125890 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Традиційна»(2018) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи, що включає очищення зерна від домішок, пропарювання, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % пропарюють при тиску пари 0,17-0,20 МПа 4-7 хв., темперують 15-25 хв., сушать до вологості не більше 14 %, одноразово шліфують, ядро зволожують підігрітою до 45-55 °C водою до вологості 17-19 %, відволожують 1-2 год., плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
- Документ68048 Спосіб приготування кормової суміші для великої рогатої худоби(2007) Єгоров, Б. В.; Гулавський, В. Т.; Хоренжий, Н. В.Спосіб виробництва кормової суміші для великої рогатої худоби, що включає подрібнення, дозування і змішування соломи, зелених рослин, преміксу та концентратів, який відрізняється тим, що здійснюють двоетапне подрібнення соломи та зелених рослин, на другому етапі проводять їх сумісне подрібнення в присутності висівок, додають сипкі компоненти, гранулюють, сушать та охолоджують.
- ДокументАктивізація пізнавальної діяльності як спосіб забезпечення академічної доброчесності(2019) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.В умовах гуманізації освіти існуюча теорія і технологія масового навчання повинна бути спрямована на формування сильної особистості, здатної жити і працювати в безперервно мінливому світі, здатної сміливо розробляти власну стратегію поведінки, здійснювати моральний вибір і нести за нього відповідальність, тобто особистості що саморозвивається і самореалізується.
- ДокументАналіз споживчих властивостей цільнозернового борошна(2020) Жигунoв, Д. О.; Вoлoшенкo, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Марченкoв, Д. Ф.; Батащук, А. Г.Мета даної роботи - дослідження споживчих властивостей цільнозернового борошна, отриманого за різними технологіями.
- ДокументАналіз чинних методів визначення основних показників якості зерна пшениці(2016) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.Обговорюючи якість сировини чи продукції, передусім, ми маємо на увазі, що вона відповідає чинним нормам і стандартам. Проте при проведенні торгових операцій необхідно враховувати особливості стандартів на зерно, готову продукцію та методи визначення показників їх якості.
- ДокументБорошномельні властивості різних сортів пшениці(2022) Жигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Хоренжий, Н. В.; Барковська, Ю. С.; Коломієць, М. С.; Трофименко, М. О.
- ДокументБорошняні суміші з екструдованим компонентом(2018) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.Метою роботи є обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
- ДокументВирішення енерго-екологічних проблем круп’яного виробництва(2019) Хоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.В статті показано переваги виробництва кормових сумішей із відходів круп’яних підприємств, наведено причини зменшення обсягів виробництва кормових сумішей, проблеми на зернопереробних підприємствах, що зумовлені відсутністю ефективної утилізації відходів. Запропоновано виробництво твердого біопалива із вторинних матеріальних ресурсів (мучок та лузги). Проаналізовано різні способи виробництва твердого органічного біопалива, показано, що існують і недоліки готової продукції – брикетів і пелет, отриманих без використання зв’язуючих речовин, одним з яких є проблема транспортування на великі відстані, в ході якого відбувається руйнування значної кількості пресованого біопалива за рахунок підвищення вологості і, як наслідок, зниження їх теплотворних властивостей. Паливні гранули (пелети), в основному, виробляються без додавання зв’язуючих речовин, в той час як для отримання брикетів з поліпшеними показниками якості використовуються різні добавки і зв’язуючі речовини. Теоретичними та експериментальними дослідженнями обґрунтовано компонентний склад паливних гранул, визначені фізичні властивості готової продукції. Запропоновано та обґрунтовано у якості ЗР використовувати крохмалевмісну сировину – мучку. На основі експериментальних досліджень доведено, що найбільш ефективним способом є приготування клейстеру з ячмінної мучки з вмістом сухих речовин 15 % з подальшим його введенням до складу біопалива у кількості 5 %. У статті запропоновано та обґрунтовано комплексну технологію переробки відходів круп’яного виробництва у пресовані продукти (кормові суміші та біопаливо), яка включає в себе наступні технологічні лінії: лінія підготовки мучки; лінія підготовки ЗР; лінія підготовки макрокомпонентів; лінія гранулювання; лінія брикетування. Отримані за цією технологією паливні пелети будуть мати щільність 1,13 т/м3, крихкість до 10 %. Наведена принципова технологічна схема одержання гранульованої кормової суміші та паливних пелет.
- ДокументДеякі аспекти використання екструдування для зневоднення вологих кормових засобів(2016) Хоренжий, Н. В.Технологія переробки таких потенційно небезпечних кормових засобів з високою початковою вологістю, як кормові трави, корене- та бульбоплоди, м’ясні субпродукти, гідробіонти, повинна мінімізувати появу та ріст патогенної мікрофлори.
- ДокументДистанційне навчання – невід’ємна складова навчального процесу(2017) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.В даний час в Україні традиційна освітня система зазнає кризи. Тому актуальним є внесення коректив у зміст та технології навчання, що відповідають сучасним технічним можливостям.
- ДокументДослідження властивостей відходів круп’яного виробництва як сировини для біопалива(2017) Хоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.; Перетяка, С. М.; Дєтков, Г. Г.
- ДокументДослідження процесу змішування пшеничного борошна з комплексом ферментних препаратів(2018) Жигунов, Д. О.; Хоренжий, Н. В.; Ковальова, В. П.Метою роботи є обґрунтування режимів змішування розробленого комплексу ферментних препаратів з борошном хлібопекарським.
- ДокументДослідження процесу змішування пшеничного борошна з мікроінгредієнтами(2017) Моторна, О. О.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.Проведено дослідження, метою якого було визначення раціональних параметрів процесу змішування виноградного борошна з пшеничним. Об'єкт дослідження - процес змішування, предмет - композитна суміш борошна пшеничного та виноградного.
- ДокументДослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками(2018) Хоренжий, Н. В.; Ковальова, В. П.Метою роботи є обґрунтування режимів змішування розробленого комплексу ферментних препаратів з борошном хлібопекарським.
- ДокументДослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно(2020) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Донець, А. О.; Дєткова, К. С.В даній роботі обґрунтовується структура технологічної схеми та оптимальних режимів отримання цілозерного пшеничного борошна. Об’єкти дослідження: технологія виробництва цілозерного пшеничного борошна.
- ДокументДослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішей(2018) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Дєткова, К. С.Мета роботи - обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »