Перегляд за Автор "Ходаков, О. Л."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВивчення можливості застосування холодної мацерації у виробництві виноматеріалів для білих ігристих вин(2017) Ходаков, О. Л.; Осипова, Л. А.; Лисенко, О. С.Добре відомо, що якість ігристих вин в значній мірі визначається якістю використовуваних виноматеріалів. Традиційна технологія виробництва виноматеріалів для ігристих вин передбачає ведення технологічного процесу в найбільш м'якому технологічному режимі і швидке відділення сусла від мезги.
- ДокументВплив ЧКД на якість шампанських виноматеріалів(2016) Ходаков, О. Л.Робота спрямована на технологічні аспекти підвищення якості шампанських виноматеріалів за рахунок оптимального вибору застосовуваних ЧКД є досить актуальною.
- ДокументДослідження різних режимів виробництва білих столових виноматеріалів(2020) Ходаков, О. Л.; Радіонова, О. В.Значний сегмент винопродукції доводиться на білі столові сортові вина. Класична технологія виробництва білого столового вина спрямована на зведення до мінімуму контакту сусла з м’язгою, інактивацію окислювальних процесів і швидке відділення сусла з наступним його висвітленням і бродінням.
- ДокументУдосконалення купажної технології столових напівсухих вин(2018) Ходаков, О. Л.Метою цієї роботи є вдосконалення технології напівсухих і напівсолодких вин на основі застосування кріоконцентратів виноградного сусла.