Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ходаков, О. Л."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вивчення можливості застосування холодної мацерації у виробництві виноматеріалів для білих ігристих вин
    (2017) Ходаков, О. Л.; Осипова, Л. А.; Лисенко, О. С.
    Добре відомо, що якість ігристих вин в значній мірі визначається якістю використовуваних виноматеріалів. Традиційна технологія виробництва виноматеріалів для ігристих вин передбачає ведення технологічного процесу в найбільш м'якому технологічному режимі і швидке відділення сусла від мезги.
  • Документ
    Вплив ЧКД на якість шампанських виноматеріалів
    (2016) Ходаков, О. Л.
    Робота спрямована на технологічні аспекти підвищення якості шампанських виноматеріалів за рахунок оптимального вибору застосовуваних ЧКД є досить актуальною.
  • Документ
    Дослідження доцільності виробництва виноградних дистилятів з використанням суцвіть винограду
    (2021) Ходаков, О. Л.; Радіонова, О. В.; Вітвілюк, Є. І.
    На кафедрі технології вина і сенсорного аналізу Одеської національної академії харчових технологій спільно з крафтовим підприємством «Фрумушика Нова» в рамках наукової магістерської роботи були проведені дослідження, спрямовані на виробництва абсолютно нового продукту на основі винних дистилятів. Метою цієї роботи було вивчення доцільності отримання міцних алкогольних напоїв на основі винних дистилятів з екстрактом суцвіть винограду.
  • Документ
    Дослідження різних режимів виробництва бурштинових вин
    (2022) Ходаков, О. Л.; Сугаченко, Т. С.; Ткаченко, Л. О.
  • Документ
    Дослідження різних режимів виробництва білих столових виноматеріалів
    (2020) Ходаков, О. Л.; Радіонова, О. В.
    Значний сегмент винопродукції доводиться на білі столові сортові вина. Класична технологія виробництва білого столового вина спрямована на зведення до мінімуму контакту сусла з м’язгою, інактивацію окислювальних процесів і швидке відділення сусла з наступним його висвітленням і бродінням.
  • Документ
    Удосконалення купажної технології столових напівсухих вин
    (2018) Ходаков, О. Л.
    Метою цієї роботи є вдосконалення технології напівсухих і напівсолодких вин на основі застосування кріоконцентратів виноградного сусла.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок