Перегляд за Автор "Соколовська, О. Г."
Зараз показуємо 1 - 20 з 30
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ119787 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту «Сезам»(2017) Валевська, Л. О.; Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Соколовська, О. Г.Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить розмелене насіння кунжуту, рисову і вівсяну крупи і суміш прянощів.
- Документ136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"(2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
- Документ136219 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Чіасан"(2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Єгорова, А. В.; Євдокимова, Г. Й.; Чумаченко, Ю. Д.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва екструдованого продукту "ЧіаСан", в якій, шляхом заміни горохового борошна на розмелене насіння зерен чіа, рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, забезпечити підвищення харчової та біологічної цінності розробленого продукту.
- Документ143350 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Корисний смак"(2020) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, суміш прянощів і розмелене насіння зерен чіа та зерен кіноа, а як кухонну сіль використовують кухонну сіль йодовану.
- Документ148033 Спосіб виробництва екструдованого продукту «Суперфуд»(2021) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.; Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб виробництва екструдованого продукту, в якому шляхом використання додаткових компонентів, а також екструдування суміші підготованих компонентів, забезпечити одержання продукту з високими органолептичними показниками, покращеними смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, а також розширення асортименту даного типу продуктів.
- ДокументАналіз зернового сектора Одеської області України(2021) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Зубрицький, А. Б.У роботі проаналізовано сучасні тенденції розвитку зерновиробництва в Одеській області України та його значення. Вивчення зернового сектора дає можливості ефективного планування і будівництва підприємств галузі зберігання зерна, підвищення конкурентоспроможності зерновиробництва, а також перспективи його розвитку.
- ДокументВивчення режимів безпечного зберігання насіння кіноа(2022) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.
- ДокументВплив різних факторів на гігроскопічні властивості гороху(2020) Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Щербатюк, С. І.В дослідженні визначаються чисельні значення рівноважної вологості гороху та встановлюються закономірності зміни рівноважної вологості гороху в залежності від параметрів навколишнього середовища.
- ДокументВпровадження 3D - проєктування у навчальний процес є важливою складовою успішного випускника ОНАХТ(2022) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
- ДокументГеометричні характеристики насіння кіноа(2021) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
- ДокументГігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці(2019) Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Соколовська, О. Г.Метою роботи є встановлення впливу відносної вологості повітря і його температури на гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці, що дозволить поліпшити якість і забезпечити довгострокове гарантоване її зберігання. Були досліджені гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці, вирощеної в Одеській області, при різних режимах зберігання.
- ДокументДослідження гігроскопічних властивостей сочевиці(2018) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.В статті наведено результати досліджень гігроскопічних властивостей сочевиці. Досліджено вплив відносної вологості повітря, температури повітря та вологості зерна на рівноважну вологість сочевиці.
- ДокументДослідження хронометражних характеристик приймання зерна з автотранспорту(2022) Соколовська, О. Г.; Дмитренко, Л. Д.; Кучер, О. І.
- ДокументЗалучення студентів коледжів до науково-дослідної роботи(2019) Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Шалений, В. А.Наукова робота дає можливість розкрити інтелектуальний потенціал студента, зробити свій внесок у дослідження актуальних проблем науки, оволодіти науковими методами і, що головне для студента, усвідомити важливість такої роботи для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.
- ДокументЗбагачення сухих сніданків насінням кунжуту(2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Грищук, Ю. В.; Коренман, М. І.В статті наведено доцільність використання насіння кунжуту при отриманні сухих сніданків. Представлено оцінку якості збагачених виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Показано, що введення до складу сухих сніданків насіння кунжуту дозволить розширити асортимент даних виробів та отримати продукт, який має високі органолептичні показники, підвищену харчову та біологічну цінність за рахунок амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, білка, жирів, вуглеводів і клітковини.
- ДокументКорисні властивості та проблеми доробки бобових культур(2019) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.Сімейство бобових включає в себе безліч видів, багато з них вирощуються не тільки з харчовою, а й з сільськогосподарської метою. Бобові – відмінні медоносні і кормові культури, крім того їх вирощування дуже корисно для ґрунту: вони мають унікальну здатність пов'язувати газоподібний азот з повітря і фіксувати його за допомогою клубнеподібного утворення на корінні.
- ДокументМатематичний опис процесу сушіння сорго(2017) Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.Метою роботи є розробка ефективних режимів сушіння сорго та вивчення закономірності кінетики сушіння та нагрівання насіння сорго при різних параметрах процесу сушіння.
- ДокументОбробка та зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур(2016) Станкевич, Г. М.; Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.Наведено узагальнені результати досліджень властивостей, характеристик, режимів активного вентилювання, сушіння та зберігання насіння дрібнонасіннєвих олійних культур, таких як гірчиця, ріпак, олійний льон та мак. Науково обґрунтовані режими сприятимуть зниженню енерговитрат та збереженню якості у процесі післязбиральної обробки і зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур. Для фахівців у галузі післязбиральної обробки і зберігання зерна та студентів, що навчаються за спеціальністю «Технології зберігання і переробки зерна».
- ДокументОрганізація науково-дослідної роботи студентів коледжів(2019) Хлизова, Н. І.; Соколовська, О. Г.
- ДокументОсновним етапом післязбиральної обробки насіння кіноа – є визначення його фізико-технологічних властивостей(2022) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.