Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Соколовська, О. Г."

Зараз показуємо 1 - 20 з 31
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    119787 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту «Сезам»
    (2017) Валевська, Л. О.; Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Соколовська, О. Г.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить розмелене насіння кунжуту, рисову і вівсяну крупи і суміш прянощів.
  • Документ
    136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"
    (2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
  • Документ
    136219 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Чіасан"
    (2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Єгорова, А. В.; Євдокимова, Г. Й.; Чумаченко, Ю. Д.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва екструдованого продукту "ЧіаСан", в якій, шляхом заміни горохового борошна на розмелене насіння зерен чіа, рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, забезпечити підвищення харчової та біологічної цінності розробленого продукту.
  • Документ
    143350 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Корисний смак"
    (2020) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.
    Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, суміш прянощів і розмелене насіння зерен чіа та зерен кіноа, а як кухонну сіль використовують кухонну сіль йодовану.
  • Документ
    148033 Спосіб виробництва екструдованого продукту «Суперфуд»
    (2021) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.; Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб виробництва екструдованого продукту, в якому шляхом використання додаткових компонентів, а також екструдування суміші підготованих компонентів, забезпечити одержання продукту з високими органолептичними показниками, покращеними смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, а також розширення асортименту даного типу продуктів.
  • Документ
    Аналіз зернового сектора Одеської області України
    (2021) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Зубрицький, А. Б.
    У роботі проаналізовано сучасні тенденції розвитку зерновиробництва в Одеській області України та його значення. Вивчення зернового сектора дає можливості ефективного планування і будівництва підприємств галузі зберігання зерна, підвищення конкурентоспроможності зерновиробництва, а також перспективи його розвитку.
  • Документ
    Вивчення режимів безпечного зберігання насіння кіноа
    (2022) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.
  • Документ
    Вплив різних факторів на гігроскопічні властивості гороху
    (2020) Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Щербатюк, С. І.
    В дослідженні визначаються чисельні значення рівноважної вологості гороху та встановлюються закономірності зміни рівноважної вологості гороху в залежності від параметрів навколишнього середовища.
  • Документ
    Впровадження 3D - проєктування у навчальний процес є важливою складовою успішного випускника ОНАХТ
    (2022) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
  • Документ
    Геометричні характеристики насіння кіноа
    (2021) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
  • Документ
    Гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці
    (2019) Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Соколовська, О. Г.
    Метою роботи є встановлення впливу відносної вологості повітря і його температури на гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці, що дозволить поліпшити якість і забезпечити довгострокове гарантоване її зберігання. Були досліджені гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці, вирощеної в Одеській області, при різних режимах зберігання.
  • Документ
    Дослідження гігроскопічних властивостей сочевиці
    (2018) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.
    В статті наведено результати досліджень гігроскопічних властивостей сочевиці. Досліджено вплив відносної вологості повітря, температури повітря та вологості зерна на рівноважну вологість сочевиці.
  • Документ
    Дослідження ефективності приймальних пристроїв з автотранспорту на заготівельних елеваторах
    (2023) Дмитренко, Л. Д.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
    В роботі досліджено процес вивантаження зерна з автотранспорту на заготівельних елеваторах автомобілерозвантажувачами марки У-15УРАГ-У з метою підвищення ефективності його роботи та збільшення обсягів приймання зерна.
  • Документ
    Дослідження хронометражних характеристик приймання зерна з автотранспорту
    (2022) Соколовська, О. Г.; Дмитренко, Л. Д.; Кучер, О. І.
  • Документ
    Залучення студентів коледжів до науково-дослідної роботи
    (2019) Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Шалений, В. А.
    Наукова робота дає можливість розкрити інтелектуальний потенціал студента, зробити свій внесок у дослідження актуальних проблем науки, оволодіти науковими методами і, що головне для студента, усвідомити важливість такої роботи для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.
  • Документ
    Збагачення сухих сніданків насінням кунжуту
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Грищук, Ю. В.; Коренман, М. І.
    В статті наведено доцільність використання насіння кунжуту при отриманні сухих сніданків. Представлено оцінку якості збагачених виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Показано, що введення до складу сухих сніданків насіння кунжуту дозволить розширити асортимент даних виробів та отримати продукт, який має високі органолептичні показники, підвищену харчову та біологічну цінність за рахунок амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, білка, жирів, вуглеводів і клітковини.
  • Документ
    Корисні властивості та проблеми доробки бобових культур
    (2019) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.
    Сімейство бобових включає в себе безліч видів, багато з них вирощуються не тільки з харчовою, а й з сільськогосподарської метою. Бобові – відмінні медоносні і кормові культури, крім того їх вирощування дуже корисно для ґрунту: вони мають унікальну здатність пов'язувати газоподібний азот з повітря і фіксувати його за допомогою клубнеподібного утворення на корінні.
  • Документ
    Математичний опис процесу сушіння сорго
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
    Метою роботи є розробка ефективних режимів сушіння сорго та вивчення закономірності кінетики сушіння та нагрівання насіння сорго при різних параметрах процесу сушіння.
  • Документ
    Обробка та зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур
    (2016) Станкевич, Г. М.; Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.
    Наведено узагальнені результати досліджень властивостей, характеристик, режимів активного вентилювання, сушіння та зберігання насіння дрібнонасіннєвих олійних культур, таких як гірчиця, ріпак, олійний льон та мак. Науково обґрунтовані режими сприятимуть зниженню енерговитрат та збереженню якості у процесі післязбиральної обробки і зберігання дрібнонасіннєвих олійних культур. Для фахівців у галузі післязбиральної обробки і зберігання зерна та студентів, що навчаються за спеціальністю «Технології зберігання і переробки зерна».
  • Документ
    Організація науково-дослідної роботи студентів коледжів
    (2019) Хлизова, Н. І.; Соколовська, О. Г.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок