Перегляд за Автор "Соколовська, О. Г."
Зараз показуємо 1 - 20 з 22
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"(2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
- Документ136219 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Чіасан"(2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Єгорова, А. В.; Євдокимова, Г. Й.; Чумаченко, Ю. Д.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва екструдованого продукту "ЧіаСан", в якій, шляхом заміни горохового борошна на розмелене насіння зерен чіа, рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, забезпечити підвищення харчової та біологічної цінності розробленого продукту.
- ДокументАналіз зернового сектора Одеської області України(2021) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Зубрицький, А. Б.У роботі проаналізовано сучасні тенденції розвитку зерновиробництва в Одеській області України та його значення. Вивчення зернового сектора дає можливості ефективного планування і будівництва підприємств галузі зберігання зерна, підвищення конкурентоспроможності зерновиробництва, а також перспективи його розвитку.
- ДокументВплив різних факторів на гігроскопічні властивості гороху(2020) Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Щербатюк, С. І.В дослідженні визначаються чисельні значення рівноважної вологості гороху та встановлюються закономірності зміни рівноважної вологості гороху в залежності від параметрів навколишнього середовища.
- ДокументВпровадження 3D - проєктування у навчальний процес є важливою складовою успішного випускника ОНАХТ(2022) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
- ДокументГігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці(2019) Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Соколовська, О. Г.Метою роботи є встановлення впливу відносної вологості повітря і його температури на гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці, що дозволить поліпшити якість і забезпечити довгострокове гарантоване її зберігання. Були досліджені гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці, вирощеної в Одеській області, при різних режимах зберігання.
- ДокументДослідження гігроскопічних властивостей сочевиці(2018) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.В статті наведено результати досліджень гігроскопічних властивостей сочевиці. Досліджено вплив відносної вологості повітря, температури повітря та вологості зерна на рівноважну вологість сочевиці.
- ДокументДослідження ефективності приймальних пристроїв з автотранспорту на заготівельних елеваторах(2023) Дмитренко, Л. Д.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.В роботі досліджено процес вивантаження зерна з автотранспорту на заготівельних елеваторах автомобілерозвантажувачами марки У-15УРАГ-У з метою підвищення ефективності його роботи та збільшення обсягів приймання зерна.
- ДокументДослідження хронометражних характеристик приймання зерна з автотранспорту(2022) Соколовська, О. Г.; Дмитренко, Л. Д.; Кучер, О. І.
- ДокументЗалучення студентів коледжів до науково-дослідної роботи(2019) Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Шалений, В. А.Наукова робота дає можливість розкрити інтелектуальний потенціал студента, зробити свій внесок у дослідження актуальних проблем науки, оволодіти науковими методами і, що головне для студента, усвідомити важливість такої роботи для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.
- ДокументЗбагачення сухих сніданків насінням кунжуту(2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Грищук, Ю. В.; Коренман, М. І.В статті наведено доцільність використання насіння кунжуту при отриманні сухих сніданків. Представлено оцінку якості збагачених виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Показано, що введення до складу сухих сніданків насіння кунжуту дозволить розширити асортимент даних виробів та отримати продукт, який має високі органолептичні показники, підвищену харчову та біологічну цінність за рахунок амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, білка, жирів, вуглеводів і клітковини.
- ДокументКорисні властивості та проблеми доробки бобових культур(2019) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.Сімейство бобових включає в себе безліч видів, багато з них вирощуються не тільки з харчовою, а й з сільськогосподарської метою. Бобові – відмінні медоносні і кормові культури, крім того їх вирощування дуже корисно для ґрунту: вони мають унікальну здатність пов'язувати газоподібний азот з повітря і фіксувати його за допомогою клубнеподібного утворення на корінні.
- ДокументМатематичний опис процесу сушіння сорго(2017) Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.Метою роботи є розробка ефективних режимів сушіння сорго та вивчення закономірності кінетики сушіння та нагрівання насіння сорго при різних параметрах процесу сушіння.
- ДокументОрганізація науково-дослідної роботи студентів коледжів(2019) Хлизова, Н. І.; Соколовська, О. Г.
- ДокументОсновним етапом післязбиральної обробки насіння кіноа – є визначення його фізико-технологічних властивостей(2022) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.
- ДокументОсобливості зберігання зерна дрібнонасіннєвих культур в металевих силосах(2019) Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Горішна, І. С.Зберігання зерна – один із найважливіших етапів, що визначає якість зерна під час переробки і якість насіння під час висівання. Воно може надавати як позитивний вплив в результаті післязбирального достигання, так і мати негативні наслідки, призводячи, під дією різних чинників, до зниження якості зерна.
- ДокументПроблемні питання у дипломному проєктуванні студентів спеціальності «Харчові технології»(2022) Дмитренко, Л. Д.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.
- ДокументСтажування на підприємстві - одна із форм підвищення професійної майстерності викладача(2020) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Шалений, В. А.
- ДокументСтворення оздоровчих харчових продуктів(2017) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.Шляхом створення продуктів оздоровчого призначення є виробництво виробів підвищеної харчової та біологічної цінності, які будуть володіти високими споживними та лікувально-профілактичними властивостями.
- ДокументУдосконалення технології очищення зерна проса(2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Юрковська, В. В.; Соколовська, О. Г.Очищення є одинією з головних процесів післязбиральної обробки проса, в процесі якого підвищуються технологічні показники зерна та покращується його стійкість при зберіганні.