Перегляд за Автор "Ряшко, Г. М."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ18460 Спосіб екстрагування з твердого тіла(2007) Бурдо, О. Г.; Ряшко, Г. М.Спосіб екстрагування з твердого тіла, що передбачає контактування твердого тіла з розчинником та діяння на систему тверде тіло - розчинник при періодичній зміні тиску, який відрізняється тим, що як тверде тіло використовують тверду рослинну сировину, а періодичну зміну тиску в інтервалі від 0,04МПа до 0,16МПа здійснюють шляхом обробки системи імпульсним мікрохвильовим полем з частотою хвиль 2450 ± 0,05Мгц.
- ДокументГейміфікація навчання як інструмент підвищення мотивації студентів(2021) Ряшко, Г. М.; Бошкова, І. Л.
- ДокументДосвід використання платформи «Kahoot!» при проведенні дистанційних занять з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»(2022) Ряшко, Г. М.; Ткачук, О. В.; Коротич, О. М.
- ДокументМаркетинговые технологии для предприятий формата «free-flow»(2016) Вовк, А. Л.; Ряшко, Г. М.Последствия экономического кризиса привнесли серьезные изменения в управление предприятиями питания. Появляется необходимость в прогнозировании деятельности данных заведений, мониторинге конъюктуры рынка и, исходя из полученных сведений, разработке маркетинговых стратегий и мероприятий по удержанию достигнутого результата и последующего развития.
- ДокументПовышение эффективности систем утилизации тепла в теплообменнике с гранулированной насадкой(2017) Ряшко, Г. М.; Солодкая, А. В.Рассмотрен один из регенерационных теплообменников - регенератор с гранулированной насадкой. К задачам исследования относились: экспериментальное изучение процессов теплообмена между нагретым воздухом и гранулированным материалом, помещенным в рабочую камеру, обоснование выбора материала при конструировании теплоутилизаторов с гранулированными насадками, а также формулировка рекомендаций к установлению рациональных режимов.
- ДокументПродовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України(ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.
- ДокументПроектування кондитерських цехів в закладах ресторанного господарства(2021) Ряшко, Г. М.
- ДокументТеоретичні аспекти проектування ресторанів з відкритою кухнею(2016) Ряшко, Г. М.Заклади ресторанного господарства у сучасних умовах господарювання для досягнення кращого економічного ефекту все частіше стикаються з необхідністю впроваджувати у своїй діяльності інновації — нові концепції, сучасні технологічні процеси, підвищувати культуру обслуговування, використовувати інформаційні технології сервісу.
- ДокументІнновації у сфері туристичних послуг для готелів(2022) Ряшко, Г. М.; Воскресенська, О. В.