Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Рибчинський, Р. С."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив тріщинуватості на технологічні властивості кукурудзи
    (2020) Рибчинський, Р. С.
  • Документ
    Дослідження режимів водно-теплової обробки кукурудзяної крупи при виробництві пластівців
    (2019) Кустов, І. О.; Рибчинський, Р. С.
    Мета даної роботи - дослідження впливу режимів етапу воднотеплової обробки (комбінований метод холодного і гарячого кондиціювання) на зміну кількісного виходу плющеного ядра при переробленні кукурудзяної крупи та їх впливу на зміну деяких показників хімічного складу отриманого плющеного ядра.
  • Документ
    Напрями використання зерна кукурудзи як круп’яної культури
    (2019) Кустов, І. О.; Рибчинський, Р. С.
    Розглянуто основні напрямки переробки кукурудзи.
  • Документ
    Особливості переробки зерна кукурудзи в круп’яному виробництві
    (2019) Кустов, І. О.; Рибчинський, Р. С.
    Однією з ключових культур у зерновому сегменті української галузі рослинництва є кукурудза. Розглянуто основні напрями, які застосовують при переробленні зерна кукурудзи, способи виробництва кукурудзяної крупи і пластівців з кукурудзи.
  • Документ
    Характеристика зерна кукурудзи, що вирощується і переробляється в Україні
    (2017) Рибчинський, Р. С.
    Метою роботи є характеристика зерна кукурудзи, що вирощується і переробляється в Україні.
  • Документ
    Характеристика зерна кукурузи, що вирощується і переробляється в Україні
    (2017) Рибчинський, Р. С.
    Широкі можливості застосування кукурудзи у різних галузях промисловості є наслідком збільшення частки її вирощування. За даними ФАО (Food and Agriculture Organization of the United Nations) виробництво кукурудзи в світі за останні роки встановилося на рівні від 870 до 1027 млн. т при цьому частка посівних площ протягом останніх років залишається майже незмінною і складає 170…180 млн. га і збільшення обсягів виробництва забезпечується використанням перспективних селекційних сортів кукурудзи та застосуванням сучасних агротехнологій [1].

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок