Перегляд за Автор "Рибчинський, Р. С."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив тріщинуватості на технологічні властивості кукурудзи(2020) Рибчинський, Р. С.
- ДокументДослідження режимів водно-теплової обробки кукурудзяної крупи при виробництві пластівців(2019) Кустов, І. О.; Рибчинський, Р. С.Мета даної роботи - дослідження впливу режимів етапу воднотеплової обробки (комбінований метод холодного і гарячого кондиціювання) на зміну кількісного виходу плющеного ядра при переробленні кукурудзяної крупи та їх впливу на зміну деяких показників хімічного складу отриманого плющеного ядра.
- ДокументНапрями використання зерна кукурудзи як круп’яної культури(2019) Кустов, І. О.; Рибчинський, Р. С.Розглянуто основні напрямки переробки кукурудзи.
- ДокументОсобливості переробки зерна кукурудзи в круп’яному виробництві(2019) Кустов, І. О.; Рибчинський, Р. С.Однією з ключових культур у зерновому сегменті української галузі рослинництва є кукурудза. Розглянуто основні напрями, які застосовують при переробленні зерна кукурудзи, способи виробництва кукурудзяної крупи і пластівців з кукурудзи.
- ДокументХарактеристика зерна кукурудзи, що вирощується і переробляється в Україні(2017) Рибчинський, Р. С.Метою роботи є характеристика зерна кукурудзи, що вирощується і переробляється в Україні.
- ДокументХарактеристика зерна кукурузи, що вирощується і переробляється в Україні(2017) Рибчинський, Р. С.Широкі можливості застосування кукурудзи у різних галузях промисловості є наслідком збільшення частки її вирощування. За даними ФАО (Food and Agriculture Organization of the United Nations) виробництво кукурудзи в світі за останні роки встановилося на рівні від 870 до 1027 млн. т при цьому частка посівних площ протягом останніх років залишається майже незмінною і складає 170…180 млн. га і збільшення обсягів виробництва забезпечується використанням перспективних селекційних сортів кукурудзи та застосуванням сучасних агротехнологій [1].