Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ревенко, А. А."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив різних факторів на показники якості зерна продовольчої пшениці
    (2018) Борта, А. В.; Ревенко, А. А.; Подопригора, В. В.
    Мета дослідження - аналіз впливу погодно-кліматичних і регіональних чинників та особливостей дозрівання на якість зерна пшениці, встановлення найбільш сприятливих умов для формування врожаю з найкращими показниками якості.
  • Документ
    Вплив фракційного складу на показники якості сформованих партій зерна пшениці різних класів
    (2016) Бошканяну, Х. О.; Ревенко, А. А.
    Встановлена залежність окремих показників якості зерна пшениці від крупності її різних фракцій, що дозволить формувати партії зерна підвищеної якості та підвищити ефективність використання продовольчого потенціалу зерна.
  • Документ
    Оцінка якості зерна пшениці при формуванні змішаних партій різних класів
    (2016) Борта, А. В.; Страхова, Т. В.; Ревенко, А. А.
    Метою проведення наукових досліджень є збільшення доходу підприємств шляхом підсортовування зерна низької якості до зерна підвищеної якості, не погіршуючи при цьому якість сформованої суміші.
  • Документ
    Повышение качества партий зерна пшеницы при фракционировании
    (2017) Борта, А. В.; Станкевич, Г. Н.; Бошканяну, К. А.; Ревенко, А. А.
    Цель работы - исследование влияния фракционного состава зерна пшеницы на показатели качества формируемых партий целевого назначения.
  • Документ
    Підвищення ефективності цільового використання партій зерна пшениці
    (2017) Бошканяну, Х. О.; Ревенко, А. А.
    Проведено наукові дослідження, метою яких було формування партій зерна різних показників якості і поліпшення економічного ефекту різних класів зерна за рахунок фракціонування. Доведено, що технологія фракціонування зерна дозволяє більш раціонально використовувати технологічний потенціал зерна та його запаси для власних потреб і на експорт.
  • Документ
    Удосконалення формування партій зерна пшениці цільового призначення
    (2017) Борта, А. В.; Станкевич, Г. М.; Ревенко, А. А.
    Метою роботи є дослідження показників якості різних за крупністю фракцій зерна пшениці та сформованих з них партій підвищеної якості, що дозволить збільшити економіч- ний ефект від їх цільового використання.
  • Документ
    Формування партій зерна пшениці підвищеної якості
    (2016) Ревенко, А. А.; Бошканяну, Х. О.
    Проведено наукові дослідження з метою збільшення доходу підприємств шляхом підсортовування зерна низької якості до зерна підвищеної якості, не погіршуючи якість сформованої суміші.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок