Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Патюкова, Н. С."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    129829 Композиція інгредієнтів для виробництва паштету
    (2018) Фуголь, А. Г.; Патюков, С. Д.; Патюкова, Н. С.; Паламарчук, А. С.
    1. Композиція інгредієнтів для виробництва паштету, що містить печінку сільськогосподарських тварин або птиці, жировий компонент, сіль харчову, моркву і цибулю ріпчасту, яка відрізняється тим, що вона додатково містить відвар насіння льону і спеції, а як жировий компонент композиція містить рослинну олію. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як рослинну олію вона містить оливкову або кукурудзяну, або соняшникову олію. 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як спеції вона містить суміш перцю чорного і перцю духмяного при їх співвідношенні, рівному 1:1.
  • Документ
    137183 Спосіб виробництва натуральних охолоджених напівфабрикатів
    (2019) Фуголь, А. Г.; Патюков, С. Д.; Патюкова, Н. С.; Паламарчук, Г. С.; Шлапак, Г. В.
    В основу корисної моделі поставлено задачу створити спосіб виробництва натуральних охолоджених напівфабрикатів, в якому, шляхом введення емульсії та нанесення цієї ж емульсії на поверхню напівфабрикату, яка містить рослинну олію, натуральні емульгатори, смакоароматичні добавки, органічні кислоти та харчову сіль, забезпечити збагачення продукту омега-3 жирними кислотами, покращення органолептичних показників, підвищення виходу, біологічної, харчової та енергетичної цінності продукції.
  • Документ
    Технологічні прийоми, ефективні для знезараження м’ясних продуктів при захворюванні на африканську чуму свиней
    (2017) Патюков, С. Д.; Герасим, Г. С.; Патюкова, Н. С.
    Незважаючи на те, що хвороба відома з 1903 р, на сьогоднішній день не розроблено ніяких засобів профілактики і лікування цього захворювання. Вакцини відсутні, лікування хворих тварин заборонено – їх знищують, а трупи спалюють, золу змішують з вапном і закопують в ями.
  • Документ
    Удосконалення технології отримання дієтичної добавки з морепродуктів Азово-Чорноморського басейну
    (2018) Станкевич, Г. М.; Герасим, А. С.; Патюков, С. Д.; Патюкова, Н. С.
    Обсяги вилову молюска можуть бути значно збільшені за умови наявності науково обґрунтованих технологій переробки та логістики рапани.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок