Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Михайлова, К. А."

Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    119789 Спосіб приготування соковмісних напоїв
    (2017) Михайлова, К. А.; Тележенко, Л. М.; Штепа, Є. П.
    Спосіб виготовлення соковмісних напоїв, який відрізняється тим, що включає змішування свіжовичавленого соку з розмороженою питною водою, яку попередньо оброблено в електромагнітному полі, при напруженості електромагнітного поля 40-80 кА/м в співвідношенні 1:3, відповідно.
  • Документ
    75674 Пристрій для обробки обертовим магнітним полем рідинних харчових середовищ
    (2012) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.
    Пристрій для обробки обертовим магнітним полем рідинних харчових середовищ, що містить статор трифазного асинхронного електричного двигуна, всередині якого розташований канал для проходження омагнічуваної рідини, який відрізняється тим, що в одному або декількох статорах трифазного електричного двигуна установлена діамагнітна труба, яка оснащена вхідним і вихідним патрубками, при цьому вхідний патрубок установлений на діамагнітній трубі тангенціально, а вихідний - концентрично.
  • Документ
    87507 Пристрій для експресної оцінки фальсифікації соків
    (2014) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.
    Пристрій для експресної оцінки фальсифікації соків, що містить статор трифазного асинхронного двигуна з обмоткою, з якого вилучено ротор, ємність з діелектричного матеріалу, розташовану всередині статора, і електороди, розташовані в ємності з діелектричного матеріалу, які закріплені на протилежних сторонах циліндра ємності і сполучені з індикатором електрорушійної сили.
  • Документ
    95311 Система автоматичного керування магнітною обробкою харчових рідинних середовищ
    (2011) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.
    Система автоматичного управління магнітною обробкою харчових рідинних середовищ, що містить суматор, перший вхід якого з'єднаний з джерелом напруги, що відповідає заданій оптимальній амплітуді пульсацій магнітного поля, другий вхід - з джерелом напруги, що відповідає заданій оптимальній частоті коливань магнітного поля; вихід суматора з'єднаний з входом імпульсного блока живлення, вихід якого з'єднаний з котушками апарата для магнітної обробки рідинних харчових середовищ, а третій вхід суматора з'єднаний з датчиком електрорушійної сили апарата для магнітної обробки рідинних харчових середовищ.
  • Документ
    Апарати для магнітної обробки харчових рідинних середовищ
    (2016) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.
    Ефективність магнітної обробки залежить не тільки від величини напруженості магнітного, а і від його параметрів, наприклад, частоти і величини пульсацій.
  • Документ
    Вплив заморожування обробленої в електромагнітному полі води на соки
    (2017) Михайлова, К. А.; Тележенко, Л. М.; Штепа, Є. П.
  • Документ
    Збагачення раціону харчування людини фізіологічно активними компонентами за рахунок споживання SPA-напоїв
    (2015) Михайлова, К. А.
    Показано можливiсть створення сокiв, напоїв та iнших продуктiв, збалансованих за такими фiзiологiчно активними компонентами, як вiтамiни, мiнерали, бiофлавоноїди.
  • Документ
    Конструкції апаратів для магнітної обробки харчових рідинних середовищ
    (2016) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.
    Розглянуто існуючі конструкції апаратів для магнітної обробки харчових рідинних середовищ.
  • Документ
    Пристрій для експресної оцінки розведення соків водою
    (2014) Михайлова, К. А.; Штепа, Є. П.
    Соки, як найбільш дорогі безалкогольні напої, фальсифікують найчастіше. Найпопулярніший спосіб фальсифікації соків – розбавлення натурального напою водою.
  • Документ
    Підготовка води для виробництва напоїв
    (2016) Михайлова, К. А.
    Проведено експеримент з виявлення впливу омагніченої води на клітинну проникність рослинної тканини. Методом лінійного програмування було проведено оптимізацію компонентного складу напою, який представляє собою суміш свіжовичавлених соків з фруктів, овочів та ягід. Надано рекомендації щодо омагніченої води для приготування напоїв лікувально-профілактичного призначення.
  • Документ
    Удосконалення технології соковмісних напоїв
    (2019) Михайлова, К. А.; Штепа, Є. П. 
    В результаті комплексу аналітичних та експериментальних досліджень вперше: - науково обґрунтовано узагальнюючий критерій якості полікомпонентних рецептурних композицій харчових продуктів профілактичного призначення - фіт-фактор; - розроблено конструкції апаратів для електромагнітної обробки напоїв та встановлено параметри електромагнітного поля та режими обробки води і водних об’єктів; - виготовлено промислову та маломасштабну моделі апаратів для ЕМО напоїв; - визначено ефект дії електромагнітної обробки на фізико-хімічні показники якості питної води; - визначено вплив електромагнітного поля на активацію обмінних процесів у біологічних об’єктах; - досліджено закономірності зміни функціонально — технологічних властивостей соків та напоїв під впливом електромагнітної обробки.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок