Перегляд за Автор "Михайлова, К. А."
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ119789 Спосіб приготування соковмісних напоїв(2017) Михайлова, К. А.; Тележенко, Л. М.; Штепа, Є. П.Спосіб виготовлення соковмісних напоїв, який відрізняється тим, що включає змішування свіжовичавленого соку з розмороженою питною водою, яку попередньо оброблено в електромагнітному полі, при напруженості електромагнітного поля 40-80 кА/м в співвідношенні 1:3, відповідно.
- Документ75674 Пристрій для обробки обертовим магнітним полем рідинних харчових середовищ(2012) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.Пристрій для обробки обертовим магнітним полем рідинних харчових середовищ, що містить статор трифазного асинхронного електричного двигуна, всередині якого розташований канал для проходження омагнічуваної рідини, який відрізняється тим, що в одному або декількох статорах трифазного електричного двигуна установлена діамагнітна труба, яка оснащена вхідним і вихідним патрубками, при цьому вхідний патрубок установлений на діамагнітній трубі тангенціально, а вихідний - концентрично.
- Документ87507 Пристрій для експресної оцінки фальсифікації соків(2014) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.Пристрій для експресної оцінки фальсифікації соків, що містить статор трифазного асинхронного двигуна з обмоткою, з якого вилучено ротор, ємність з діелектричного матеріалу, розташовану всередині статора, і електороди, розташовані в ємності з діелектричного матеріалу, які закріплені на протилежних сторонах циліндра ємності і сполучені з індикатором електрорушійної сили.
- Документ95311 Система автоматичного керування магнітною обробкою харчових рідинних середовищ(2011) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.Система автоматичного управління магнітною обробкою харчових рідинних середовищ, що містить суматор, перший вхід якого з'єднаний з джерелом напруги, що відповідає заданій оптимальній амплітуді пульсацій магнітного поля, другий вхід - з джерелом напруги, що відповідає заданій оптимальній частоті коливань магнітного поля; вихід суматора з'єднаний з входом імпульсного блока живлення, вихід якого з'єднаний з котушками апарата для магнітної обробки рідинних харчових середовищ, а третій вхід суматора з'єднаний з датчиком електрорушійної сили апарата для магнітної обробки рідинних харчових середовищ.
- ДокументАпарати для магнітної обробки харчових рідинних середовищ(2016) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.Ефективність магнітної обробки залежить не тільки від величини напруженості магнітного, а і від його параметрів, наприклад, частоти і величини пульсацій.
- ДокументВплив заморожування обробленої в електромагнітному полі води на соки(2017) Михайлова, К. А.; Тележенко, Л. М.; Штепа, Є. П.
- ДокументЗбагачення раціону харчування людини фізіологічно активними компонентами за рахунок споживання SPA-напоїв(2015) Михайлова, К. А.Показано можливiсть створення сокiв, напоїв та iнших продуктiв, збалансованих за такими фiзiологiчно активними компонентами, як вiтамiни, мiнерали, бiофлавоноїди.
- ДокументКонструкції апаратів для магнітної обробки харчових рідинних середовищ(2016) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.Розглянуто існуючі конструкції апаратів для магнітної обробки харчових рідинних середовищ.
- ДокументПристрій для експресної оцінки розведення соків водою(2014) Михайлова, К. А.; Штепа, Є. П.Соки, як найбільш дорогі безалкогольні напої, фальсифікують найчастіше. Найпопулярніший спосіб фальсифікації соків – розбавлення натурального напою водою.
- ДокументПідготовка води для виробництва напоїв(2016) Михайлова, К. А.Проведено експеримент з виявлення впливу омагніченої води на клітинну проникність рослинної тканини. Методом лінійного програмування було проведено оптимізацію компонентного складу напою, який представляє собою суміш свіжовичавлених соків з фруктів, овочів та ягід. Надано рекомендації щодо омагніченої води для приготування напоїв лікувально-профілактичного призначення.
- ДокументУдосконалення технології соковмісних напоїв(2019) Михайлова, К. А.; Штепа, Є. П.В результаті комплексу аналітичних та експериментальних досліджень вперше: - науково обґрунтовано узагальнюючий критерій якості полікомпонентних рецептурних композицій харчових продуктів профілактичного призначення - фіт-фактор; - розроблено конструкції апаратів для електромагнітної обробки напоїв та встановлено параметри електромагнітного поля та режими обробки води і водних об’єктів; - виготовлено промислову та маломасштабну моделі апаратів для ЕМО напоїв; - визначено ефект дії електромагнітної обробки на фізико-хімічні показники якості питної води; - визначено вплив електромагнітного поля на активацію обмінних процесів у біологічних об’єктах; - досліджено закономірності зміни функціонально — технологічних властивостей соків та напоїв під впливом електромагнітної обробки.