Перегляд за Автор "Мельник, І. В."
Зараз показуємо 1 - 20 з 33
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз фізіологічного стану дріжджів після активізації БАР неорганічного походження(2016) Чуб, С. А.; Мельник, І. В.При дослідженні пивного сусла виявлено, що використання БАР на етапі бродіння зменшує тривалість процесу головного бродіння та покращує фізіологічний стан дріжджів.
- ДокументАналіз інформаційної фальсифікації ігристих ви(2020) Мельник, І. В.
- ДокументВикористання винограду і продуктів його переробки в технології виробництва фруктового пива(2020) Бандура, Д. О.; Мельник, І. В.Розглянуто варіанти додавання виноградної сировини в процесі виробництва пива, що дозволить розширити асортимент пива з використанням нетрадиційної рослинної сировини українського походження.
- ДокументВикористання дріжджових підкормок «ENОGRUP» для зброджування виноградного сусла в технології білих столових вин(2016) Бочевар, Р. І.; Мельник, І. В.Досліджено виноградне сусло, для зброжування якого використовували дріжджі компанії «ENОGRUP». Аналізувалась тривалість процесу зброжування виноградного сусла у випадку використання дріжджових підкормок.
- ДокументВикористання лактози в пивоварінні(2010) Погорєлов, А. В.; Мельник, І. В.В останні роки для збагачення пива широко використовуються молочні продукти, зокрема – лактоза. Розглянуто історію використання лактози в пивоварінні.
- ДокументВикористання інформаційних технологій навчання при викладанні технологічних дисциплін(2021) Мельник, І. В.; Ільєва, О. С.
- ДокументВимоги до якості пивоварного ячменю як несолодженої сировини у виробництві пива(2021) Мельник, І. В.; Борта, А. В.; Ульянов, М. Д.
- ДокументВплив оброблення сучасними бентонітами на прозорість білих столових виноматеріалів(2015) Мельник, І. В.; Чебукін, П. П.; Бочевар, Р. І.Експериментальне обґрунтування та впровадження сучасних високогігієнічних сорбційних матеріалів для обробки виноматеріалів, мають велике технологічне значення і вкрай актуальні для виноробного виробництва.
- ДокументКласифікація консистенційних ознак пива(2022) Мельник, І. В.
- ДокументКонкурентоспроможність білих столових вин українських виробників(2020) Мельник, І. В.Проведено дослідження з визначення конкурентоспроможності білих столових сухих вин українських виробників. Конкурентоспроможність оцінювали за методом експертної оцінки, що заснований на використанні здатності кваліфікованих фахівців та практиків, досить точно визначити перспективи розвитку попиту споживачів та ринкової кон’юнктури.
- ДокументКрафтове пивоваріння: до питання і поняття “живого” пива(2020) Мельник, І. В.
- ДокументМетоди організації самостійної роботи майбутніх технологів для розвитку професійних навичок(2018) Мельник, І. В.; Ільєва, О. С.В даній статті були розглянуті методи організації самостійної роботи майбутніх технологів для розвитку професійних навичок.
- ДокументМеханізм вилучення іонів Zn(II) та Mn(II) із води за допомогою біосорбентів на основі відходів соняшнику(2022) Новосельцева, В. В.; Коваленко, О. О.; Янкович, Г. Є.; Мельник, І. В.; Вацлавікова, М.
- ДокументМожливість зброджування пивного сусла винними дріжджами в умовах пивоварні ресторану(2021) Мельник, І. В.; Барвінко, Л. О.Асортимент пива, яке вариться в структурі ресторанів, характеризується творчим підходом до створення рецептур з використанням інноваційних технологій. Розглянуто варіанти можливості зброджування пива винними дріжджами.
- Документ
- ДокументОсобливості визначення стадії внесення нетрадиційних компонентів рослинного походження в технології пива(2016) Гнатовська, Д. О.; Мельник, І. В.Досліджено водно-спиртові розчини нетрадиційних компонентів рослинної сировини (імбир, цитрусова цедра та кориця). Визначено вологість, сухий та зольний залишки, кількість білків, жирів та вуглеводів, вітаміни, специфічні речовини. Надано рекомендації по розробці нових рецептур пива.
- ДокументОсобливості товарознавчої оцінки червоних столових вин торговельної мережі «Вина cвіту» м. Одеса(2020) Мельник, І. В.; Крамаренко, Е. Є.Для проведення дослідження асортименту товарів була вибрана торговельна мережа «Вина Світу», яка достатньо сильно інтегрована на ринку України. Був вивчений асортимент червоних столових вин в магазинах, дослідили, яка кількість продукції певного виробника знаходиться в цьому асортименті, співвідношення представленої продукції вітчизняних і закордонних виробників, маркування та види пакування цього товару.
- ДокументОцінка якості закупорювальних засобів для вина на українському ринку(2021) Мельник, І. В.
- ДокументОцінка якості пива профільним методом(2017) Чуб, С. А.; Гнатовська, Д. О.; Мельник, І. В.Глибокий аналіз якості пива за органолептичними показниками дозволив провести профільний метод аналізу. Його суть полягає в поділі відчуттів на окремі складові та органолептичній оцінці їх інтенсивності.
- ДокументПерспективна вітчизняна плодово-ягідна сировина для використання в технології спеціального пива(2020) Мельник, І. В.Колір, смак і аромат фруктового пива може варіювати в залежності від типу обраного базового пива і містить характеристики обраного плода. Безумовно, таке пиво незвичайне як по кольору, так и по аромату.