Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мельник, І. В."

Зараз показуємо 1 - 20 з 35
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальні проблеми підприємств пивоварної галузі України під час воєнного стану
    (2023) Мельник, І. В.; Колесник, Л. А.
    Розглянуто вплив воєнного стану на виробництво, реалізацію та споживання продукції в пивоварній галузі України.
  • Документ
    Аналіз фізіологічного стану дріжджів після активізації БАР неорганічного походження
    (2016) Чуб, С. А.; Мельник, І. В.
    При дослідженні пивного сусла виявлено, що використання БАР на етапі бродіння зменшує тривалість процесу головного бродіння та покращує фізіологічний стан дріжджів.
  • Документ
    Аналіз інформаційної фальсифікації ігристих ви
    (2020) Мельник, І. В.
  • Документ
    Використання винограду і продуктів його переробки в технології виробництва фруктового пива
    (2020) Бандура, Д. О.; Мельник, І. В.
    Розглянуто варіанти додавання виноградної сировини в процесі виробництва пива, що дозволить розширити асортимент пива з використанням нетрадиційної рослинної сировини українського походження.
  • Документ
    Використання дріжджових підкормок «ENОGRUP» для зброджування виноградного сусла в технології білих столових вин
    (2016) Бочевар, Р. І.; Мельник, І. В.
    Досліджено виноградне сусло, для зброжування якого використовували дріжджі компанії «ENОGRUP». Аналізувалась тривалість процесу зброжування виноградного сусла у випадку використання дріжджових підкормок.
  • Документ
    Використання лактози в пивоварінні
    (2010) Погорєлов, А. В.; Мельник, І. В.
    В останні роки для збагачення пива широко використовуються молочні продукти, зокрема – лактоза. Розглянуто історію використання лактози в пивоварінні.
  • Документ
    Використання інформаційних технологій навчання при викладанні технологічних дисциплін
    (2021) Мельник, І. В.; Ільєва, О. С.
  • Документ
    Вимоги до якості пивоварного ячменю як несолодженої сировини у виробництві пива
    (2021) Мельник, І. В.; Борта, А. В.; Ульянов, М. Д.
  • Документ
    Вплив оброблення сучасними бентонітами на прозорість білих столових виноматеріалів
    (2015) Мельник, І. В.; Чебукін, П. П.; Бочевар, Р. І.
    Експериментальне обґрунтування та впровадження сучасних високогігієнічних сорбційних матеріалів для обробки виноматеріалів, мають велике технологічне значення і вкрай актуальні для виноробного виробництва.
  • Документ
    Класифікація консистенційних ознак пива
    (2022) Мельник, І. В.
  • Документ
    Конкурентоспроможність білих столових вин українських виробників
    (2020) Мельник, І. В.
    Проведено дослідження з визначення конкурентоспроможності білих столових сухих вин українських виробників. Конкурентоспроможність оцінювали за методом експертної оцінки, що заснований на використанні здатності кваліфікованих фахівців та практиків, досить точно визначити перспективи розвитку попиту споживачів та ринкової кон’юнктури.
  • Документ
    Крафтове пивоваріння: до питання і поняття “живого” пива
    (2020) Мельник, І. В.
  • Документ
    Методи організації самостійної роботи майбутніх технологів для розвитку професійних навичок
    (2018) Мельник, І. В.; Ільєва, О. С.
    В даній статті були розглянуті методи організації самостійної роботи майбутніх технологів для розвитку професійних навичок.
  • Документ
    Механізм вилучення іонів Zn(II) та Mn(II) із води за допомогою біосорбентів на основі відходів соняшнику
    (2022) Новосельцева, В. В.; Коваленко, О. О.; Янкович, Г. Є.; Мельник, І. В.; Вацлавікова, М.
  • Документ
    Можливість зброджування пивного сусла винними дріжджами в умовах пивоварні ресторану
    (2021) Мельник, І. В.; Барвінко, Л. О.
    Асортимент пива, яке вариться в структурі ресторанів, характеризується творчим підходом до створення рецептур з використанням інноваційних технологій. Розглянуто варіанти можливості зброджування пива винними дріжджами.
  • Документ
    Організація самостійної роботи студентів під час проходження преддипломної практики на пивоварних підприємствах
    (2020) Мельник, І. В.
  • Документ
    Особливості визначення стадії внесення нетрадиційних компонентів рослинного походження в технології пива
    (2016) Гнатовська, Д. О.; Мельник, І. В.
    Досліджено водно-спиртові розчини нетрадиційних компонентів рослинної сировини (імбир, цитрусова цедра та кориця). Визначено вологість, сухий та зольний залишки, кількість білків, жирів та вуглеводів, вітаміни, специфічні речовини. Надано рекомендації по розробці нових рецептур пива.
  • Документ
    Особливості товарознавчої оцінки червоних столових вин торговельної мережі «Вина cвіту» м. Одеса
    (2020) Мельник, І. В.; Крамаренко, Е. Є.
    Для проведення дослідження асортименту товарів була вибрана торговельна мережа «Вина Світу», яка достатньо сильно інтегрована на ринку України. Був вивчений асортимент червоних столових вин в магазинах, дослідили, яка кількість продукції певного виробника знаходиться в цьому асортименті, співвідношення представленої продукції вітчизняних і закордонних виробників, маркування та види пакування цього товару.
  • Документ
    Оцінка якості закупорювальних засобів для вина на українському ринку
    (2021) Мельник, І. В.
  • Документ
    Оцінка якості пива профільним методом
    (2017) Чуб, С. А.; Гнатовська, Д. О.; Мельник, І. В.
    Глибокий аналіз якості пива за органолептичними показниками дозволив провести профільний метод аналізу. Його суть полягає в поділі відчуттів на окремі складові та органолептичній оцінці їх інтенсивності.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок