Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мельник, І. В."

Зараз показуємо 1 - 20 з 20
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз фізіологічного стану дріжджів після активізації БАР неорганічного походження
    (2016) Чуб, С. А.; Мельник, І. В.
    При дослідженні пивного сусла виявлено, що використання БАР на етапі бродіння зменшує тривалість процесу головного бродіння та покращує фізіологічний стан дріжджів.
  • Документ
    Використання дріжджових підкормок «ENОGRUP» для зброджування виноградного сусла в технології білих столових вин
    (2016) Бочевар, Р. І.; Мельник, І. В.
    Досліджено виноградне сусло, для зброжування якого використовували дріжджі компанії «ENОGRUP». Аналізувалась тривалість процесу зброжування виноградного сусла у випадку використання дріжджових підкормок.
  • Документ
    Використання лактози в пивоварінні
    (2010) Погорєлов, А. В.; Мельник, І. В.
    В останні роки для збагачення пива широко використовуються молочні продукти, зокрема – лактоза. Розглянуто історію використання лактози в пивоварінні.
  • Документ
    Використання інформаційних технологій навчання при викладанні технологічних дисциплін
    (2021) Мельник, І. В.; Ільєва, О. С.
  • Документ
    Вимоги до якості пивоварного ячменю як несолодженої сировини у виробництві пива
    (2021) Мельник, І. В.; Борта, А. В.; Ульянов, М. Д.
  • Документ
    Конкурентоспроможність білих столових вин українських виробників
    (2020) Мельник, І. В.
    Проведено дослідження з визначення конкурентоспроможності білих столових сухих вин українських виробників. Конкурентоспроможність оцінювали за методом експертної оцінки, що заснований на використанні здатності кваліфікованих фахівців та практиків, досить точно визначити перспективи розвитку попиту споживачів та ринкової кон’юнктури.
  • Документ
    Методи організації самостійної роботи майбутніх технологів для розвитку професійних навичок
    (2018) Мельник, І. В.; Ільєва, О. С.
    В даній статті були розглянуті методи організації самостійної роботи майбутніх технологів для розвитку професійних навичок.
  • Документ
    Механізм вилучення іонів Zn(II) та Mn(II) із води за допомогою біосорбентів на основі відходів соняшнику
    (2022) Новосельцева, В. В.; Коваленко, О. О.; Янкович, Г. Є.; Мельник, І. В.; Вацлавікова, М.
  • Документ
    Особливості товарознавчої оцінки червоних столових вин торговельної мережі «Вина cвіту» м. Одеса
    (2020) Мельник, І. В.; Крамаренко, Е. Є.
    Для проведення дослідження асортименту товарів була вибрана торговельна мережа «Вина Світу», яка достатньо сильно інтегрована на ринку України. Був вивчений асортимент червоних столових вин в магазинах, дослідили, яка кількість продукції певного виробника знаходиться в цьому асортименті, співвідношення представленої продукції вітчизняних і закордонних виробників, маркування та види пакування цього товару.
  • Документ
    Оцінка якості пива профільним методом
    (2017) Чуб, С. А.; Гнатовська, Д. О.; Мельник, І. В.
    Глибокий аналіз якості пива за органолептичними показниками дозволив провести профільний метод аналізу. Його суть полягає в поділі відчуттів на окремі складові та органолептичній оцінці їх інтенсивності.
  • Документ
    Порівняльний аналіз фізіологічного стану дріжджів з використанням БАР протягом головного бродіння пива
    (2016) Мельник, І. В.; Чуб, С. А.
    Мета даного дослідження — підвищення активності пивоварних сухих дріжджів шляхом використання біологічно активних речовин неорганічного походження для покращення фізіологічного стану дріжджів, збільшення коефіцієнту їх приросту, інтенсифікації процесу головного бродіння і покращення органолептичного профілю пива.
  • Документ
    Результати еспериментальних досліджень процесів біосорбції іонів важких металів обробленими гороховими стулками
    (2020) Новосельцева, В. В.; Коваленко, О. О.; Янкович, Г. Є.; Мельник, І. В.; Вацлавікова, М.
  • Документ
    Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту
    (ОДАХТ, 1999) Мельник, І. В.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих продуктів. Дисертація присвячена питанням розробки технології харчових продуктів з нуту з метою впровадження його у виробництво і широкого використання в харчуванні. Розроблена технологія консервованих харчових продуктів з нуту, яка включає наукове обгрунтування параметрів трьох основних етапів процесу консервування – замочування, бланшування та стерилізації. В основу обгрунтування параметрів покладено відповідні кінетичні характеристики закономірностей досліджених процесів. Оцінка процесу стерилізації проведена по мікробіологічним та реологічним показникам. Запропоновано асортимент нових видів консервів з нуту та досліджена їх харчова цінність.
  • Документ
    Розробка технології напівтемного крафтового пива Munich Helles
    (2020) Мельник, І. В.; Шаталов, А. О.
    В умовах науково-дослідної лабораторії кафедри технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ проведено експеримент з розробки рецептури і подальшого варіння полутемного крафтового пива (об’ємом 5л).
  • Документ
    Розширення асортименту крафтового пива за рахунок впровадження молочного стаута
    (2020) Погорєлов, А. В.; Ульянов, М. Д; Мельник, І. В.
    Розроблено експериментальний зразок пива стаут з використанням в рецептурі лактози, який, за основними показниками, відповідає вимогам стандарту України та отримав високу дегустаційну оцінку, і його технологія може бути запропонована для впровадження в умовах міні-пивоварень м. Одеса.
  • Документ
    Технологічні аспекти вдосконалення пряно-ароматичного складу рослинної сировини в рецептурах вермутів
    (2023) Мельник, І. В.; Вислоух, А. А.
    Розглянуто технологічні аспекти вдосконалення пряно-ароматичного складу рослинної сировини в рецептурах вермутів.
  • Документ
    Технологія оброблення води як фактор впливу на якість пива
    (2022) Коваленко, О. О.; Мельник, І. В.; Григорєва, Т. П.; Берегова, О. М.
  • Документ
    Удосконалення пива світлих сортів на міні-пивоварнях м. Одеса за рахунок використання українського солоду
    (2018) Машир, О. І.; Мельник, І. В.
    Проводились дослідження для впровадження вітчизняного солоду на міні-пивоварнях м. Одеса при приготуванні пива світлих сортів. Метою дослідження була комплексна оцінка органолептичних і фізико-хімічних показників українського солоду та порівняння з показниками солоду, виготовленого за кордоном.
  • Документ
    Удосконалення технології оброблення води для виробництва фруктового пива
    (2021) Коваленко, О. О.; Мельник, І. В.; Григор’єва, Т. П.; Березецький, Р. В.; Єльніков, О. В.
  • Документ
    Щодо методології дистанційної форми консультування дипломників технологічного напряму
    (2022) Мельник, І. В.; Коваленко, О. О.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок