Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Левицький, А. П."

Зараз показуємо 1 - 20 з 21
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    101346 Корм для сільськогосподарських тварин
    (2015) Левицький, А. П.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Чорниш, Т. Ю.; Ткаченко, В. І.; Новгородська, Г. В.; Шеремета, І. В.
    Корм для сільськогосподарських тварин, що містить борошно з вмістом флавоноїдів і комбікорм, який відрізняється тим, що він містить борошно зі шкірок грейпфруту з розміром часток 0,1…0,8 мм.
  • Документ
    148408 Спосіб визначення вмісту вологи в жирах і жировмісних продуктах
    (2021) Левицький, А. П.; Левицький, Ю. А.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Кравченко, Г. Д.; Козак, В. В.
    Корисна модель належить до технології жирів і стосується способу визначення вмісту вологи в жировмісних продуктах, оліях і жирах.
  • Документ
    95344 Корм для сільськогосподарських тварин
    (2014) Левицький, А. П.; Січкар, В. І.; Ходаков, І. В.; Семіванська, І. О.; Лапінська, А. П.
    Корм для сільськогосподарських тварин, що містить рослинний компонент і комбікормову продукцію, який відрізняється тим, що як рослинний компонент корм містить борошно із соєвої соломи з розміром частинок 0,1…0,8 мм.
  • Документ
    Активізація пізнавальної діяльності як спосіб забезпечення академічної доброчесності
    (2019) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.
    В умовах гуманізації освіти існуюча теорія і технологія масового навчання повинна бути спрямована на формування сильної особистості, здатної жити і працювати в безперервно мінливому світі, здатної сміливо розробляти власну стратегію поведінки, здійснювати моральний вибір і нести за нього відповідальність, тобто особистості що саморозвивається і самореалізується.
  • Документ
    Аліментарна профілактика дисбіотичного синдрому
    (2019) Левицький, А. П.
    Для профілактики дисбіотичного синдрому та його чисельних ускладнень запропоновано ряд поліфункціональних антидисбіотичних засобів, які впливають на кожний з трьох компонентів дисбіотичного синдрому.
  • Документ
    Біохімічні компоненти в розробці сучасних раціонів молодняка сільськогосподарської птиці
    (2022) Єгоров, Б. В.; Левицький, А. П.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.
    Результати дослідження поживної цінності повнораціонного комбікорму для молодняка сільськогосподарської птиці з використанням лимонної кислоти, свідчать про його високу біологічну ефективність.
  • Документ
    Використання нанорозмірного наповнювача – раціональний спосіб підвищення ефективності застосування есенціальних поліненасичених жирних кислот в кормовиробництві
    (2020) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
    Обґрунтовані доцільність та оцінка ефективності використання нанорозмірного наповнювача при виробництві кормового препарату ессенціальних поліненасичених жирних кислот.
  • Документ
    Вплив рослинних олій на вміст та біосинтез жирних кислот в ліпідах сироватки крові щурів, які отримували безжировий раціон
    (2023) Левицький, А. П.; Величко, В. В.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Двуліт, І. П.
    Розглянуто вплив рослинних олій на вміст та біосинтез жирних кислот в ліпідах сироватки крові щурів, які отримували безжировий раціон
  • Документ
    Вплив різних рослинних олій на жирнокислотний склад ліпідів печінки щурів
    (2017) Левицький, А. П.; Ходаков, І. В.; Лапінська, А. П.
    Метою нашого дослідження стало порівняння впливу двох харчових рослинних олій: високоолеїнової соняшникової олії і високопальмітинової пальмової олії, на вміст ліпідів в печінці і на їх жирнокислотний склад, особливо, на вміст поліненасичених жирних кислот.
  • Документ
    Вплив харчових жирів з різним жирнокислотним складом на ендогенний біосинтез жирних кислот в печінці щурів
    (2022) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.; Левицький, Ю. А.
  • Документ
    Дослідження якості виноградних вичавок, зневоднених різними способами
    (2016) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.
    Метою роботи було обґрунтування доцільності використання різних способів зневоднення виноградних вичавок та дослідження властивостей кінцевого продукту.
  • Документ
    Експериментальне обґрунтування способів корекції мікробіоценозу сільськогосподарських тварин та птиці
    (2019) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
    Метою досліджень було обґрунтування доцільності застосування різних засобів для корекції мікробіоценозу сільськогосподарських тварин та птиці.
  • Документ
    Кормова цінність борошна з виноградних вичавок з різних сортів винограду
    (2018) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.; Тарасова, В. В.
    Метою дослідження було порівняльне вивчення кормової цінності виноградної вичавки з різних сортів винограду (Ізабела, Шасла, Одеський чорний) після їх термічної сушки.
  • Документ
    Перспективи використання макух та шротів високоолеїнового соняшника у комбікормовому виробництві
    (2017) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.
    На сьогоднішній день структура світового споживання жирів та олій змінюється у бік зростання попиту на високоолеїнову соняшникову олію, що пов’язане з встановленням численних фактів негативного впливу на здоров’я людей пальмової олії, яка займає валову частку у складі харчових продуктів.
  • Документ
    Практичні тренінги та наукові лабораторії кафедри технології зерна і комбікормів - запорука зв’язку з підприємствами
    (2022) Макаринська, А. В.; Єгоров, Б. В.; Станкевич, Г. М.; Левицький, А. П.
  • Документ
    Проблеми неадекватного жирового харчування
    (2021) Левицький, А. П.; Єгоров, Б. В.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.
  • Документ
    Підвищення ефективності дистанційного модуля за рахунок використання інформаційних технологій
    (2017) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
    Доцільними є впровадження інформаційних технологій в освітній процес, удосконалення методів і засобів дистанційної форми навчання для забезпечення випуску фахівців, які відповідатимуть все зростаючим вимогам інформаційного суспільства.
  • Документ
    Способи підвищення конкурентоздатності випускників закладів вищої освіти
    (2021) Соц, С. М.; Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
  • Документ
    Створення сучасних лабораторій – ефективний спосіб забезпечення якості вищої освіти
    (2022) Єгоров, Б. В.; Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
  • Документ
    Удосконалення самостійної роботи студентів
    (2020) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок