Перегляд за Автор "Левицький, А. П."
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктивізація пізнавальної діяльності як спосіб забезпечення академічної доброчесності(2019) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.В умовах гуманізації освіти існуюча теорія і технологія масового навчання повинна бути спрямована на формування сильної особистості, здатної жити і працювати в безперервно мінливому світі, здатної сміливо розробляти власну стратегію поведінки, здійснювати моральний вибір і нести за нього відповідальність, тобто особистості що саморозвивається і самореалізується.
- ДокументВикористання нанорозмірного наповнювача – раціональний спосіб підвищення ефективності застосування есенціальних поліненасичених жирних кислот в кормовиробництві(2020) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.Обґрунтовані доцільність та оцінка ефективності використання нанорозмірного наповнювача при виробництві кормового препарату ессенціальних поліненасичених жирних кислот.
- ДокументВплив рослинних олій на вміст та біосинтез жирних кислот в ліпідах сироватки крові щурів, які отримували безжировий раціон(2023) Левицький, А. П.; Величко, В. В.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Двуліт, І. П.Розглянуто вплив рослинних олій на вміст та біосинтез жирних кислот в ліпідах сироватки крові щурів, які отримували безжировий раціон
- ДокументВплив різних рослинних олій на жирнокислотний склад ліпідів печінки щурів(2017) Левицький, А. П.; Ходаков, І. В.; Лапінська, А. П.Метою нашого дослідження стало порівняння впливу двох харчових рослинних олій: високоолеїнової соняшникової олії і високопальмітинової пальмової олії, на вміст ліпідів в печінці і на їх жирнокислотний склад, особливо, на вміст поліненасичених жирних кислот.
- ДокументВплив харчових жирів з різним жирнокислотним складом на ендогенний біосинтез жирних кислот в печінці щурів(2022) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.; Левицький, Ю. А.
- ДокументДослідження якості виноградних вичавок, зневоднених різними способами(2016) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.Метою роботи було обґрунтування доцільності використання різних способів зневоднення виноградних вичавок та дослідження властивостей кінцевого продукту.
- ДокументКормова цінність борошна з виноградних вичавок з різних сортів винограду(2018) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.; Тарасова, В. В.Метою дослідження було порівняльне вивчення кормової цінності виноградної вичавки з різних сортів винограду (Ізабела, Шасла, Одеський чорний) після їх термічної сушки.
- ДокументПерспективи використання макух та шротів високоолеїнового соняшника у комбікормовому виробництві(2017) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.На сьогоднішній день структура світового споживання жирів та олій змінюється у бік зростання попиту на високоолеїнову соняшникову олію, що пов’язане з встановленням численних фактів негативного впливу на здоров’я людей пальмової олії, яка займає валову частку у складі харчових продуктів.
- ДокументПрактичні тренінги та наукові лабораторії кафедри технології зерна і комбікормів - запорука зв’язку з підприємствами(2022) Макаринська, А. В.; Єгоров, Б. В.; Станкевич, Г. М.; Левицький, А. П.
- ДокументПроблеми неадекватного жирового харчування(2021) Левицький, А. П.; Єгоров, Б. В.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.
- ДокументСпособи підвищення конкурентоздатності випускників закладів вищої освіти(2021) Соц, С. М.; Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
- ДокументСтворення сучасних лабораторій – ефективний спосіб забезпечення якості вищої освіти(2022) Єгоров, Б. В.; Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
- ДокументУдосконалення самостійної роботи студентів(2020) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.
- ДокументЯк перетворити відходи виноробної галузі у прибутки(2015) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.