Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Лапінська, А. П."

Зараз показуємо 1 - 20 з 29
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    101346 Корм для сільськогосподарських тварин
    (2015) Левицький, А. П.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Чорниш, Т. Ю.; Ткаченко, В. І.; Новгородська, Г. В.; Шеремета, І. В.
    Корм для сільськогосподарських тварин, що містить борошно з вмістом флавоноїдів і комбікорм, який відрізняється тим, що він містить борошно зі шкірок грейпфруту з розміром часток 0,1…0,8 мм.
  • Документ
    148408 Спосіб визначення вмісту вологи в жирах і жировмісних продуктах
    (2021) Левицький, А. П.; Левицький, Ю. А.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Кравченко, Г. Д.; Козак, В. В.
    Корисна модель належить до технології жирів і стосується способу визначення вмісту вологи в жировмісних продуктах, оліях і жирах.
  • Документ
    95344 Корм для сільськогосподарських тварин
    (2014) Левицький, А. П.; Січкар, В. І.; Ходаков, І. В.; Семіванська, І. О.; Лапінська, А. П.
    Корм для сільськогосподарських тварин, що містить рослинний компонент і комбікормову продукцію, який відрізняється тим, що як рослинний компонент корм містить борошно із соєвої соломи з розміром частинок 0,1…0,8 мм.
  • Документ
    Активізація пізнавальної діяльності як спосіб забезпечення академічної доброчесності
    (2019) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Хоренжий, Н. В.
    В умовах гуманізації освіти існуюча теорія і технологія масового навчання повинна бути спрямована на формування сильної особистості, здатної жити і працювати в безперервно мінливому світі, здатної сміливо розробляти власну стратегію поведінки, здійснювати моральний вибір і нести за нього відповідальність, тобто особистості що саморозвивається і самореалізується.
  • Документ
    Ветеринарно-санітарна якість комбікормів
    (2015) Воєцька, О. Є.; Макаринська, А. В.; Лапінська, А. П.; Євдокимова, Г. Й.
    Мета роботи – дослідження факторів, які впливають на якість комбікормів для поросят, виготовлених з додаванням ферментного препарату Ронозим VP, в процесі їх зберігання.
  • Документ
    Використання нанорозмірного наповнювача – раціональний спосіб підвищення ефективності застосування есенціальних поліненасичених жирних кислот в кормовиробництві
    (2020) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
    Обґрунтовані доцільність та оцінка ефективності використання нанорозмірного наповнювача при виробництві кормового препарату ессенціальних поліненасичених жирних кислот.
  • Документ
    Вирішення енерго-екологічних проблем круп’яного виробництва
    (2019) Хоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.
    В статті показано переваги виробництва кормових сумішей із відходів круп’яних підприємств, наведено причини зменшення обсягів виробництва кормових сумішей, проблеми на зернопереробних підприємствах, що зумовлені відсутністю ефективної утилізації відходів. Запропоновано виробництво твердого біопалива із вторинних матеріальних ресурсів (мучок та лузги). Проаналізовано різні способи виробництва твердого органічного біопалива, показано, що існують і недоліки готової продукції – брикетів і пелет, отриманих без використання зв’язуючих речовин, одним з яких є проблема транспортування на великі відстані, в ході якого відбувається руйнування значної кількості пресованого біопалива за рахунок підвищення вологості і, як наслідок, зниження їх теплотворних властивостей. Паливні гранули (пелети), в основному, виробляються без додавання зв’язуючих речовин, в той час як для отримання брикетів з поліпшеними показниками якості використовуються різні добавки і зв’язуючі речовини. Теоретичними та експериментальними дослідженнями обґрунтовано компонентний склад паливних гранул, визначені фізичні властивості готової продукції. Запропоновано та обґрунтовано у якості ЗР використовувати крохмалевмісну сировину – мучку. На основі експериментальних досліджень доведено, що найбільш ефективним способом є приготування клейстеру з ячмінної мучки з вмістом сухих речовин 15 % з подальшим його введенням до складу біопалива у кількості 5 %. У статті запропоновано та обґрунтовано комплексну технологію переробки відходів круп’яного виробництва у пресовані продукти (кормові суміші та біопаливо), яка включає в себе наступні технологічні лінії: лінія підготовки мучки; лінія підготовки ЗР; лінія підготовки макрокомпонентів; лінія гранулювання; лінія брикетування. Отримані за цією технологією паливні пелети будуть мати щільність 1,13 т/м3, крихкість до 10 %. Наведена принципова технологічна схема одержання гранульованої кормової суміші та паливних пелет.
  • Документ
    Вплив рослинних олій на вміст та біосинтез жирних кислот в ліпідах сироватки крові щурів, які отримували безжировий раціон
    (2023) Левицький, А. П.; Величко, В. В.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Двуліт, І. П.
    Розглянуто вплив рослинних олій на вміст та біосинтез жирних кислот в ліпідах сироватки крові щурів, які отримували безжировий раціон
  • Документ
    Вплив різних рослинних олій на жирнокислотний склад ліпідів печінки щурів
    (2017) Левицький, А. П.; Ходаков, І. В.; Лапінська, А. П.
    Метою нашого дослідження стало порівняння впливу двох харчових рослинних олій: високоолеїнової соняшникової олії і високопальмітинової пальмової олії, на вміст ліпідів в печінці і на їх жирнокислотний склад, особливо, на вміст поліненасичених жирних кислот.
  • Документ
    Вплив харчових жирів з різним жирнокислотним складом на ендогенний біосинтез жирних кислот в печінці щурів
    (2022) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.; Левицький, Ю. А.
  • Документ
    Дослідження властивостей відходів круп’яного виробництва як сировини для біопалива
    (2017) Хоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.; Перетяка, С. М.; Дєтков, Г. Г.
  • Документ
    Дослідження властивостей відходів круп’яного виробництва як сировини для біопалива
    (2017) Дєтков, Г. Г.; Хоренжій, Н. В.; Лапінська, А. П.
    Метою даної роботи є розширення сировинної бази біопалива за рахунок відходів круп’яного виробництва.
  • Документ
    Дослідження якості виноградних вичавок, зневоднених різними способами
    (2016) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.
    Метою роботи було обґрунтування доцільності використання різних способів зневоднення виноградних вичавок та дослідження властивостей кінцевого продукту.
  • Документ
    Експериментальне обґрунтування способів корекції мікробіоценозу сільськогосподарських тварин та птиці
    (2019) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.
    Метою досліджень було обґрунтування доцільності застосування різних засобів для корекції мікробіоценозу сільськогосподарських тварин та птиці.
  • Документ
    Комп’ютерне тестування в забезпеченні якості освіти
    (2020) Соц, С. М.; Хоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.
  • Документ
    Кормова цінність борошна з виноградних вичавок з різних сортів винограду
    (2018) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.; Тарасова, В. В.
    Метою дослідження було порівняльне вивчення кормової цінності виноградної вичавки з різних сортів винограду (Ізабела, Шасла, Одеський чорний) після їх термічної сушки.
  • Документ
    Педагогічний контроль
    (2019) Хоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.; Волошенко, О. С.
    Проблема забезпечення якості освіти у вищій школі в умовах жорсткої конкурентної боротьби на міжнародному ринку освітніх послуг набуває щодня все більшого значення.
  • Документ
    Перспективи використання відходів круп'яного виробництва як сировини для виробництва агропелет
    (2017) Хоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.; Перетяка, С. М.; Дєтков, Г. Г.
  • Документ
    Перспективи використання відходів очищення картоплі в годівлі сільськогосподарських тварин
    (2019) Лапінська, А. П.; Цюндик, О. Г.
    Виробництво картоплі – важлива складова агропромислового комплексу України, що формує сучасну спеціалізацію рослинництва. Картопля стоїть на п’ятому місці за значенням після пшениці, кукурудзи, рису та ячменю як джерело калорій. У світі майже половину виробництва картоплі використовують в їжу, близько 35 % – на корм худобі і 10% використовують як посадковий матеріал.
  • Документ
    Перспективи використання макух та шротів високоолеїнового соняшника у комбікормовому виробництві
    (2017) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.
    На сьогоднішній день структура світового споживання жирів та олій змінюється у бік зростання попиту на високоолеїнову соняшникову олію, що пов’язане з встановленням численних фактів негативного впливу на здоров’я людей пальмової олії, яка займає валову частку у складі харчових продуктів.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок