Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Колесніченко, С. Л."

Зараз показуємо 1 - 20 з 31
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    119790 Спосіб одержання харчового барвника з рослинної сировини – висушених пелюстків суданської троянди
    (2017) Колесніченко, С. Л.; Поплавська, С. О.; Тележенко, Л. М.
    Спосіб одержання харчового барвника з рослинної сировини, в якому рослинну сировину екстрагують лужною фракцією електроактивованої води (католітом) протягом 1,5…2 годин, екстракт відокремлюють від твердої фази, фільтрують та концентрують, який відрізняється тим, що екстрагування барвника проводять при температурі 20…30°С католітом з рН 9,5…10,5 та окисно-відновним потенціалом мінус 700…мінус 800 мВ з гідромодулем 1:10, концентрування проводять при температурі 65…75 °C протягом 1,5…2 годин до вмісту сухих речовин 24…30 %, а як вихідну рослинну сировину використовують висушені пелюстки суданської троянди (Hibiscus Sabdariffa L.).
  • Документ
    125370 Харчова композиція
    (2018) Колесніченко, С. Л.; Шарова, І. В.
    Харчова композиція, що містить олію рослинну, рослинний лецитин та воду, яка відрізняється тим, що вона містить олію рижію посівного та оливкову олію, воду питну і воду мінеральну "Поляна Квасова".
  • Документ
    128579 Спосіб одержання харчового барвника з лушпиння цибулі
    (2018) Колесніченко, С. Л.; Шарова, І. В.; Поплавська, С. О.; Кисельов, С. В.
    Спосіб одержання харчового барвника з лушпиння цибулі, відповідно до якого лушпиння цибулі екстрагують лужною фракцією електроактивованої води (католітом) протягом 1,5…2 годин, екстракт відокремлюють від твердої фази, фільтрують та концентрують, який відрізняється тим, що екстрагування проводять при температурі 20…30 °С католітом з рН 9,5…10,5 та окисно-відновним потенціалом мінус 700…мінус 800 мВ з гідромодулем 1:30, після екстрагування доводять до кипіння і настоюють 10-15 хвилин, а концентрування проводять при 65…75 °C протягом 1,5…2 годин до зменшення об'єму екстракту удвічі.
  • Документ
    129179 Спосіб одержання харчового барвника з рослинної сировини – свіжої червонокачанної капусти
    (2018) Колесніченко, С. Л.; Шарова, І. В.; Поплавська, С. О.; Кисельов, С. В.
    Спосіб одержання харчового барвника з рослинної сировини, відповідно до якого миту та подрібнену вихідну рослинну сировину екстрагують лужною фракцією електроактивованої води (католітом) з гідромодулем 1:20, екстракт відокремлюють від твердої фази, фільтрують та концентрують, який відрізняється тим, що екстрагування барвника проводять при 20…30 °С католітом з рН 9,5…10,5 та окисно-відновним потенціалом мінус 700…мінус 800 мВ протягом 1,0…1,5 години, концентрування проводять при 85…95 °C протягом 1,0…1,5 години до вмісту сухих речовин 18…25 %, а як вихідну рослинну сировину використовують свіжу червонокачанну капусту.
  • Документ
    Вдосконалення дистанційного навчання AutoCAD
    (2022) Колесніченко, С. Л.; Салавеліс, А. Д.
  • Документ
    Використання вторинних молочних ресурсів для отримання БАР
    (2022) Дідух, Г. В.; Гусак-Шкловська, Я. Д.; Колесніченко, С. Л.
  • Документ
    Використання декстрану в ламелярній косметиці
    (2018) Безусов, А. Т.; Колесніченко, С. Л.
    Було розглянуто використання декстрану в ламелярній косметиці.
  • Документ
    Використання фосфоліпідів у продуктах здорового харчування
    (2018) Шарова, І. В.; Колесніченко, С. Л.
    Мета даної роботи - розробка рецептури харчової пасти на основі композиції вода-масло-лецитин з ламелярною мезофазою. Рецептурною сировиною для композиції вода-олія-лецитин було обрано оливкову олію першого віджиму класу Еxtra virgin, олія рижію посівного ТУ У 15.4-33721470-001: 2010, лецитин соєвий гранульований ТУ 9146-012-49964614-2006, вода питна, вода мінеральна природна лікувальностолова «Поляна квасова» ДСТУ 878-93.
  • Документ
    Вплив води на утворення ліотропних рідких кристалів лецитину
    (2019) Колесніченко, С. Л.; Безусов, А. Т.
    В даній роботі розглядається вплив води на утворення ліотропних рідких кристалів лецитину.
  • Документ
    Вплив електромагнітної обробки на структуру води
    (2017) Колесніченко, С. Л.; Тележенко, Л. М.; Михайлова, К. С.; Штепа, Є. П.
  • Документ
    Десерти для оздоровчого харчування
    (2016) Поплавська, С. О.; Колесніченко, С. Л.; Тележенко, Л. М.
    Проведено дослідження та розроблено технологію виробництва десерту для оздоровчого харчування, прототипом якого є японські десерти вагасі.
  • Документ
    Дистанційне викладання дисципліни «Основи автоматизаційного проєктування»
    (2021) Колесніченко, С. Л.
  • Документ
    Дистанційне навчання: недоліки і переваги
    (2017) Колесніченко, С. Л.; Салавеліс, А. Д.
    Дистанційне навчання дозволяє одержувати знання не "про запас", а з урахуванням актуальних потреб і проблем широкому колу людей.
  • Документ
    Емульсійні композиції для здорового харчування
    (2018) Колесніченко, С. Л.; Тележенко, Л. М.
    Виробництво продуктів здорового харчування, збагачених лецитином, є перспективним напрямком розвитку технологій ресторанного господарства. Дослідження шляхів використання природних лецитинів дозволяє конструювати нові продукти харчування з підвищеною фізіологічною цінністю.
  • Документ
    Лабораторні дослідження використання аноліту для оброблення ультрафільтраційних мембран
    (2020) Стрікаленко, Т. В.; Селіванов, І. Р.; Колесніченко, С. Л.; Григор'єва, Т. П.
    Мета роботи: обгрунтування можливості удосконалення технології оброблення системи ультрафільтрації з використанням реагенту, отриманого способом електрохімічної активації води на підприємстві, що виробляє фасовану мінеральну воду.
  • Документ
    Наукові передумови використання фосфоліпідів у продуктах здорового харчування
    (2018) Колесніченко, С. Л.; Тележенко, Л. М.
    Метою роботи була розробка рецептури харчової пасти на основі композиції вода-масло-лецитин з ламелярною мезофазою.
  • Документ
    Підвищення ефективності використання вторинних продуктів крупозаводів
    (ОТІХП, 1994) Колесніченко, С. Л.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02 -Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів, 03.00.23 - Біотехнологія. У дисертаційній роботі розроблена технологія одержання харчових добавок із зернових з використанням біотехнологічних методів. Аналіз основних напрямків викорисгання вторинної сировини для харчування показав доцільність вирішення проблеми засобами бітехнологии. Розглянуто різні способи модифікації крохмалю побічних продуктів зернообробки і показано перспективність використання ферментних препаратів. Розроблено технологію виробництва водорозчинного екстракту зернових, глюкозного та мальтозного підсолоджувачів, функціональних вуглеводних добавок (мальтодекстринів) та білково-вуглеводних добавок. Розроблені комбіновані харчові продукти з використанням нових харчових добавок. Апробацію проведено на дослідно-виробничому устаткуванні виробництва модифікованих зернових продуктів Одеського хлібозаводу.
  • Документ
    Розробка рецептури солодкого соусу профілактичної направленості для людей з порушенням вуглеводного обміну
    (2023) Колесніченко, С. Л.
    Розглянуто особливості дієти людей з порушенням вуглеводного обміну. Розглянуто рецептури солодкого соусу для харчування при порушенні вуглеводного обміну.
  • Документ
    Роль викладача в умовах сучасної системи освіти
    (2018) Колесніченко, С. Л.; Поплавська, С. О.; Кисельов, С. В.
    Викладацька діяльність - одна з найважчих областей людської праці. Основна мета вищих навчальних закладів сумістити викладання професійних дисциплін з педагогічно-виховною працею, яка є обов'язковою при роботі зі студентами. Вона реалізується за допомогою діяльності викладачів у організації всього освітнього процесу.
  • Документ
    Роль води у виробництві заморожених напівфабрикатів ресторанного господарства
    (2017) Колесніченко, С. Л.; Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.
    Розглянуто роль води у виробництві заморожених напівфабрикатів ресторанного господарства. Наведені дані про зв'язок істотного поліпшення якості після розморожування та швидкістю заморожування.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок