Перегляд за Автор "Кармазін, А. І."
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктуальність опріснення морської води для Одеського регіону(2017) Кармазін, А. І.; Новосельцева, В. В.
- ДокументБілок-вуглеводні комплекси як перспективні харчові молекулярні оболонки(2017) Кармазін, А. І.Метою роботи був аналіз перспективи використання комерційних харчових препаратів казеїнату натрію та мальтодекстринів для отримання на їхній основі білок-вуглеводних комплексів як молекулярних капсул для включення фізіологічно-функціональних інгредієнтів.
- ДокументБіоактивні казеїнові пептиди як складові харчових наногібридів(2021) Черно, Н. К.; Гураль, Л. С.; Кармазін, А. І.
- ДокументЗабруднення водопровідної води мікрочасточками пластика(2017) Кармазін, А. І.Забруднення водопровідної води мікрочасточками пластмаси, постає як дуже велика проблема, яка вимагає вжиття певних заходів з охорони довкілля, обізнаності населення, збільшення обсягів переробки вже використаного продукту і зменшення використання деяких видів пластмаси.
- ДокументКавовий шлам - перспективна сировина для виробництва сорбентів для очищення води(2019) Горб, Ю. О.; Кармазін, А. І.; Коханська, А. В.З кожним роком ринок кавової продукції набирає обертів. Та мало хто замислюється, що в процесі переробки кавових зерен та виготовлення смачного тонізуючого напою утворюється значна кількість відходів.
- ДокументОтримання білок-вуглеводних комплексів(2016) Матківська, В. В.; Кармазін, А. І.; Гончарук, Н. В.; Сидорчук, Е. Г.З метою пiдвищення розчинностi та стабiльностi нутрiєнтiв у процесi виробництва i впродовж термiну придатностi продукту до харчових систем вводять рiзноманiтнi поверхнево-активнi речовини. До таких належить гумiарабiк (аравiйська камедь), який за хiмiчною природою є протеоглiканом. Цей бiополiмер застосовують як емульгатор в молочних продуктах, стабiлiзатор ефiрних олiй та забарвлення антоцiанiв. У зв'язку з високою вартiстю гумiарабiку актуальним є пошук доступних бiлково-вуглеводних комплексiв для iммобiлiзацiї нутрiєнтiв.
- ДокументОтримання біоактивних пептидів ферментативною фрагментацією казеїну(2021) Черно, Н. К.; Гураль, Л. С.; Кармазін, А. І.
- ДокументОтримання та характеристика коньюгатів реакції майяра на основі кавового манану та гідролізатів казеїну(2020) Гураль, Л. С.; Черно, Н. К.; Кармазін, А. І.Привабливим способом для отримання ковалентно-зв’язаних білково-вуглеводних наноконьюгатів є реакція Майяра, яка відбувається при нагріванні реакційної суміші, що є типовим для харчових технологій, де застосовується термічне оброблення
- ДокументРеакція Майяра як метод отримання біологічно активних нанокомлексів(2020) Черно, Н. К.; Гураль, Л. С.; Науменко, К. І.; Кармазін, А. І.
- ДокументІнжиніринговий підхід до модернізації виробництва фасованих питних вод(2018) Стрікаленко, Т. В.; Скліфос, Г. В.; Кармазін, А. І.Мета роботи - аналіз інжинірингового підходу до модернізації виробництва фасованих питних вод в країнах світу та наших напрацювань з цього питання.
- ДокументІнноваційна технологія оброблення ємкостей для зберігання і транспортування природних мінеральних вод(2018) Кармазін, А. І.; Ляпіна, О. В.Метою роботи було впровадити інноваційну технологію оброблення ємкостей/трубопроводів для зберігання та транспортування природних мінеральних вод шляхом використання розчину азотвмісного полімерного реагенту комплексної дії «Акватон-10».