Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кармазін, А. І."

Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальність опріснення морської води для Одеського регіону
    (2017) Кармазін, А. І.; Новосельцева, В. В.
  • Документ
    Білок-вуглеводні комплекси як перспективні харчові молекулярні оболонки
    (2017) Кармазін, А. І.
    Метою роботи був аналіз перспективи використання комерційних харчових препаратів казеїнату натрію та мальтодекстринів для отримання на їхній основі білок-вуглеводних комплексів як молекулярних капсул для включення фізіологічно-функціональних інгредієнтів.
  • Документ
    Біоактивні казеїнові пептиди як складові харчових наногібридів
    (2021) Черно, Н. К.; Гураль, Л. С.; Кармазін, А. І.
  • Документ
    Забруднення водопровідної води мікрочасточками пластика
    (2017) Кармазін, А. І.
    Забруднення водопровідної води мікрочасточками пластмаси, постає як дуже велика проблема, яка вимагає вжиття певних заходів з охорони довкілля, обізнаності населення, збільшення обсягів переробки вже використаного продукту і зменшення використання деяких видів пластмаси.
  • Документ
    Кавовий шлам - перспективна сировина для виробництва сорбентів для очищення води
    (2019) Горб, Ю. О.; Кармазін, А. І.; Коханська, А. В.
    З кожним роком ринок кавової продукції набирає обертів. Та мало хто замислюється, що в процесі переробки кавових зерен та виготовлення смачного тонізуючого напою утворюється значна кількість відходів.
  • Документ
    Отримання білок-вуглеводних комплексів
    (2016) Матківська, В. В.; Кармазін, А. І.; Гончарук, Н. В.; Сидорчук, Е. Г.
    З метою пiдвищення розчинностi та стабiльностi нутрiєнтiв у процесi виробницт­ва i впродовж термiну придатностi продукту до харчових систем вводять рiзноманiтнi поверхнево-активнi речовини. До таких належить гумiарабiк (аравiйська камедь), який за хiмiчною природою є протеоглiканом. Цей бiополiмер застосовують як емульгатор в молочних продуктах, стабiлiзатор ефiрних олiй та забарвлення антоцiанiв. У зв'язку з високою вартiстю гумiарабiку актуальним є пошук доступних бiлково-вуглеводних комплексiв для iммобiлiзацiї нутрiєнтiв.
  • Документ
    Отримання біоактивних пептидів ферментативною фрагментацією казеїну
    (2021) Черно, Н. К.; Гураль, Л. С.; Кармазін, А. І.
  • Документ
    Отримання та характеристика коньюгатів реакції майяра на основі кавового манану та гідролізатів казеїну
    (2020) Гураль, Л. С.; Черно, Н. К.; Кармазін, А. І.
    Привабливим способом для отримання ковалентно-зв’язаних білково-вуглеводних наноконьюгатів є реакція Майяра, яка відбувається при нагріванні реакційної суміші, що є типовим для харчових технологій, де застосовується термічне оброблення
  • Документ
    Реакція Майяра як метод отримання біологічно активних нанокомлексів
    (2020) Черно, Н. К.; Гураль, Л. С.; Науменко, К. І.; Кармазін, А. І.
  • Документ
    Інжиніринговий підхід до модернізації виробництва фасованих питних вод
    (2018) Стрікаленко, Т. В.; Скліфос, Г. В.; Кармазін, А. І.
    Мета роботи - аналіз інжинірингового підходу до модернізації виробництва фасованих питних вод в країнах світу та наших напрацювань з цього питання.
  • Документ
    Інноваційна технологія оброблення ємкостей для зберігання і транспортування природних мінеральних вод
    (2018) Кармазін, А. І.; Ляпіна, О. В.
    Метою роботи було впровадити інноваційну технологію оброблення ємкостей/трубопроводів для зберігання та транспортування природних мінеральних вод шляхом використання розчину азотвмісного полімерного реагенту комплексної дії «Акватон-10».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок