Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Карацуба, Н. Л."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання фітоекстрактів для покращення структурно-механічних властивостей тіста зі слабкого борошна
    (2017) Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.
    Однією з задач сучасного хлібопечення є пошук безпечних способів регулювання реологічних властивостей пшеничного тіста, зумовлених зниженою якістю борошна, що надходить на підприємства галузі.
  • Документ
    Виробництво нетрадиційних видів макаронних виробів з використанням борошна з голозерного ячменю
    (2021) Макарова, О. В.; Фатєєва, А. С.; Карацуба, Н. Л.
  • Документ
    Вплив синбіотичного комплексу на безпечність вафельних виробів
    (2018) Коркач, Г. В.; Карацуба, Н. Л.
    В роботі проводили експерименти по розробці і дослідженню впливу синбіотичного комплексу на безпечність вафельних виробів.
  • Документ
    Вплив функціональних інгредієнтів на якість вафельних виробів
    (2018) Коркач, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Карацуба, Н. Л.
    Оскільки вафлі відносяться до харчових продуктів масового споживання, то від їх якості й безпеки залежить здоров'я людей. Тому автори статті поставили завдання щодо поліпшення якості вафельних виробів шляхом надання їм функціональних властивостей. Попередньо проведений комплекс досліджень дозволив розробити синбіотичний комплекс, який складається з пробіотику – імобілізованих біфідобактерій, та пребіотику – порошку інуліну з кореню цикорію. Було вирішено вносити синбіотик до складу жирової начинки для вафель і дослідити, як впливає розроблена добавка на якість готових виробів.
  • Документ
    Відродження старовинних технологій: артизанський хліб на спонтанних заквасках – новий тренд хлібопекарського і ресторанного бізнесу
    (2018) Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.
    Розглянуто загальносвітові тенденції останніх років на ринку хлібобулочних виробів Європи, Американського континенту, Азії. Проаналізовано низку причин зростання популярності хлібної продукції, виготовленої за традиційними національними технологіями, які передбачають використання заквасок. Визначено перспективне для ринку України удосконалення асортименту хлібобулочної продукції за рахунок розширення випуску елітних сортів.
  • Документ
    Дипломне і курсове проектування у формуванні готовності випускників до інноваційної діяльності
    (2019) Лебеденко, Т. Є.; Толстих, В. Ю.; Карацуба, Н. Л.; Коркач, Г. В.
    Аналіз сучасної економічної політики України показує, що підґрунтям для її стабілізації та стратегічного розвитку має стати високий рівень конкурентоспроможності вітчизняних товарів і підприємств на зовнішньому та внутрішньому ринку. Для вирішення цієї задачі потрібна системна організація науково-дослідної та інженерно-інноваційної діяльності по створенню енерго- і ресурсоощадних виробництв, які забезпечують отримання високої якості продукції.
  • Документ
    Особливості виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційних рослинних інгредієнтів
    (2022) Павловський, С. М.; Карацуба, Н. Л.
  • Документ
    Пряничні вироби для здорового харчування
    (2023) Коркач, Г. В.; Хвостенко, К. В.; Карацуба, Н. Л.
    Розглянуто особливості виробництва пряничних виробів для здорового харчування.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок