Перегляд за Автор "Карацуба, Н. Л."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання фітоекстрактів для покращення структурно-механічних властивостей тіста зі слабкого борошна(2017) Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.Однією з задач сучасного хлібопечення є пошук безпечних способів регулювання реологічних властивостей пшеничного тіста, зумовлених зниженою якістю борошна, що надходить на підприємства галузі.
- ДокументВиробництво нетрадиційних видів макаронних виробів з використанням борошна з голозерного ячменю(2021) Макарова, О. В.; Фатєєва, А. С.; Карацуба, Н. Л.
- ДокументВплив синбіотичного комплексу на безпечність вафельних виробів(2018) Коркач, Г. В.; Карацуба, Н. Л.В роботі проводили експерименти по розробці і дослідженню впливу синбіотичного комплексу на безпечність вафельних виробів.
- ДокументВплив функціональних інгредієнтів на якість вафельних виробів(2018) Коркач, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Карацуба, Н. Л.Оскільки вафлі відносяться до харчових продуктів масового споживання, то від їх якості й безпеки залежить здоров'я людей. Тому автори статті поставили завдання щодо поліпшення якості вафельних виробів шляхом надання їм функціональних властивостей. Попередньо проведений комплекс досліджень дозволив розробити синбіотичний комплекс, який складається з пробіотику – імобілізованих біфідобактерій, та пребіотику – порошку інуліну з кореню цикорію. Було вирішено вносити синбіотик до складу жирової начинки для вафель і дослідити, як впливає розроблена добавка на якість готових виробів.
- ДокументВідродження старовинних технологій: артизанський хліб на спонтанних заквасках – новий тренд хлібопекарського і ресторанного бізнесу(2018) Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.Розглянуто загальносвітові тенденції останніх років на ринку хлібобулочних виробів Європи, Американського континенту, Азії. Проаналізовано низку причин зростання популярності хлібної продукції, виготовленої за традиційними національними технологіями, які передбачають використання заквасок. Визначено перспективне для ринку України удосконалення асортименту хлібобулочної продукції за рахунок розширення випуску елітних сортів.
- ДокументДипломне і курсове проектування у формуванні готовності випускників до інноваційної діяльності(2019) Лебеденко, Т. Є.; Толстих, В. Ю.; Карацуба, Н. Л.; Коркач, Г. В.Аналіз сучасної економічної політики України показує, що підґрунтям для її стабілізації та стратегічного розвитку має стати високий рівень конкурентоспроможності вітчизняних товарів і підприємств на зовнішньому та внутрішньому ринку. Для вирішення цієї задачі потрібна системна організація науково-дослідної та інженерно-інноваційної діяльності по створенню енерго- і ресурсоощадних виробництв, які забезпечують отримання високої якості продукції.
- ДокументОсобливості виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційних рослинних інгредієнтів(2022) Павловський, С. М.; Карацуба, Н. Л.