Перегляд за Автор "Доценко, Ю. І."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМетодологія сенсорного аналізу у визначенні якості виноградних соків Німеччини(2022) Доценко, Ю. І.Соки і нектари є важливою складовою раціону харчування, оскільки разом із свіжими фруктами і овочами забезпечують людський організм набором фізіологічно цінних речовин, які необхідні для нормальної життєдіяльності. Головною складовою соків є вуглеводи, що добре засвоюються організмом: фруктоза, глюкоза і сахароза, також вони містять різні органічні кислоти, вітаміни, мікроелементи, амінокислоти, фенольні та інші необхідні організму речовини.
- ДокументСенсорні характеристики сортових соків(2023) Доценко, Н. В.; Манолі, Т. А.; Доценко, Ю. І.Представлено результати досліджень впливу сучасних технології у виробництві фруктових соків на формування їх сенсорних характеристик .
- ДокументУдосконалення кондиціювання води для харчових продуктів із використанням баромембранного методу(2020) Бортнiк, I. I.; Доценко, Ю. І.