Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Доценко, Ю. І."

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Slow food»: смачно, чисто, чесно
    (2019) Доценко, Ю. І.
    «Slow Food» (Слоу Фуд) – одна з найвідоміших і найвпливовіших еко-гастрономічних організацій в світі. Вона серед тих, хто робить реальний внесок у збереження регіональних традиційних продуктів і захист біорізноманіття на планеті.
  • Документ
    Альтернативний йогурт з рослинної сировини
    (2019) Твердохліб, А. А.; Доценко, Ю. І.
    Попит на рослинні «молочні» продукти останнім часом зростає, що пояснюється збільшенням людей, які постійно не вживають продукти тваринного походження – вегани, сироїди, або тимчасово - під час постів.
  • Документ
    Аналіз функціональних властивостей бобів фенугреку
    (2020) Доценко, Ю. І.
  • Документ
    Дослідження аспектів розширення асортименту продуктів харчування з функціональними компонентами їжі
    (2020) Лазаренко, Н. А.; Доценко, Ю. І.
  • Документ
    Дослідження оздоровчої спрямованості концентрованої продукції
    (2018) Лазаренко, Н. А.; Доценко, Ю. І.; Кириляк, В. С.
    В даний час особливістю розвитку харчової промисловості є розробка нових оздоровчих продуктів харчування, що сприяють збереженню і покращенню самопочуття людини з урахуванням його фізіологічних потреб. У зв’язку з цим досить актуальні розробки рецептур та технологій виробництва концентрованих продукції оздоровчої спрямованості.
  • Документ
    Дослідження основ технології рослинних «молочних» напоїв
    (2019) Твердохліб, А.; Доценко, Ю. І.
  • Документ
    Методологія сенсорного аналізу у визначенні якості виноградних соків Німеччини
    (2022) Доценко, Ю. І.
    Соки і нектари є важливою складовою раціону харчування, оскільки разом із свіжими фруктами і овочами забезпечують людський організм набором фізіологічно цінних речовин, які необхідні для нормальної життєдіяльності. Головною складовою соків є вуглеводи, що добре засвоюються організмом: фруктоза, глюкоза і сахароза, також вони містять різні органічні кислоти, вітаміни, мікроелементи, амінокислоти, фенольні та інші необхідні організму речовини.
  • Документ
    Сенсорні характеристики сортових соків
    (2023) Доценко, Н. В.; Манолі, Т. А.; Доценко, Ю. І.
    Представлено результати досліджень впливу сучасних технології у виробництві фруктових соків на формування їх сенсорних характеристик .
  • Документ
    Удосконалення кондиціювання води для харчових продуктів із використанням баромембранного методу
    (2020) Бортнiк, I. I.; Доценко, Ю. І.
  • Документ
    Управління безпечністю органічних харчових продуктів
    (2021) Доценко, Ю. І.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок