Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Доценко, Ю. І."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Методологія сенсорного аналізу у визначенні якості виноградних соків Німеччини
    (2022) Доценко, Ю. І.
    Соки і нектари є важливою складовою раціону харчування, оскільки разом із свіжими фруктами і овочами забезпечують людський організм набором фізіологічно цінних речовин, які необхідні для нормальної життєдіяльності. Головною складовою соків є вуглеводи, що добре засвоюються організмом: фруктоза, глюкоза і сахароза, також вони містять різні органічні кислоти, вітаміни, мікроелементи, амінокислоти, фенольні та інші необхідні організму речовини.
  • Документ
    Сенсорні характеристики сортових соків
    (2023) Доценко, Н. В.; Манолі, Т. А.; Доценко, Ю. І.
    Представлено результати досліджень впливу сучасних технології у виробництві фруктових соків на формування їх сенсорних характеристик .
  • Документ
    Удосконалення кондиціювання води для харчових продуктів із використанням баромембранного методу
    (2020) Бортнiк, I. I.; Доценко, Ю. І.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок