Перегляд за Автор "Доценко, Ю. І."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Slow food»: смачно, чисто, чесно(2019) Доценко, Ю. І.«Slow Food» (Слоу Фуд) – одна з найвідоміших і найвпливовіших еко-гастрономічних організацій в світі. Вона серед тих, хто робить реальний внесок у збереження регіональних традиційних продуктів і захист біорізноманіття на планеті.
- ДокументАльтернативний йогурт з рослинної сировини(2019) Твердохліб, А. А.; Доценко, Ю. І.Попит на рослинні «молочні» продукти останнім часом зростає, що пояснюється збільшенням людей, які постійно не вживають продукти тваринного походження – вегани, сироїди, або тимчасово - під час постів.
- ДокументАналіз функціональних властивостей бобів фенугреку(2020) Доценко, Ю. І.
- ДокументДослідження аспектів розширення асортименту продуктів харчування з функціональними компонентами їжі(2020) Лазаренко, Н. А.; Доценко, Ю. І.
- ДокументДослідження оздоровчої спрямованості концентрованої продукції(2018) Лазаренко, Н. А.; Доценко, Ю. І.; Кириляк, В. С.В даний час особливістю розвитку харчової промисловості є розробка нових оздоровчих продуктів харчування, що сприяють збереженню і покращенню самопочуття людини з урахуванням його фізіологічних потреб. У зв’язку з цим досить актуальні розробки рецептур та технологій виробництва концентрованих продукції оздоровчої спрямованості.
- ДокументДослідження основ технології рослинних «молочних» напоїв(2019) Твердохліб, А.; Доценко, Ю. І.
- ДокументМетодологія сенсорного аналізу у визначенні якості виноградних соків Німеччини(2022) Доценко, Ю. І.Соки і нектари є важливою складовою раціону харчування, оскільки разом із свіжими фруктами і овочами забезпечують людський організм набором фізіологічно цінних речовин, які необхідні для нормальної життєдіяльності. Головною складовою соків є вуглеводи, що добре засвоюються організмом: фруктоза, глюкоза і сахароза, також вони містять різні органічні кислоти, вітаміни, мікроелементи, амінокислоти, фенольні та інші необхідні організму речовини.
- ДокументУдосконалення кондиціювання води для харчових продуктів із використанням баромембранного методу(2020) Бортнiк, I. I.; Доценко, Ю. І.
- ДокументУправління безпечністю органічних харчових продуктів(2021) Доценко, Ю. І.