Перегляд за Автор "Грабовська, О. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження набухаючого крохмалю за допомогою рентгендифракційної спектрометрії(2015) Лисий, О. В.; Грабовська, О. В.Постала необхідність дослідити зміни в структурі крохмалю різного походження внаслідок вологотермічної обробки.
- ДокументПорівняльна характеристика резистентності різних видів кукурудзяного крохмалю(2015) Данілевич, О. В.; Грабовська, О. В.Метою роботи було дослідження резистентності кріомодифікованого і нативного зразків кукурудзяного крохмалю.
- ДокументСорбційна здатність картопляного пектину по відношенню до іонів Pb2+(2015) Пастух, Г. С.; Грабовська, О. В.Метою досліджень було вивчення сорбційної здатності картопляного пектину, вилученого з картопляної мезги різними способами, по відношенню до іонів Pb2+.
- ДокументУдосконалення технології підготовки води для виробництва хлібного квасу використанням природних мінералів(2019) Дулька, О. С.; Шарико, О. О.; Грабовська, О. В.; Прибильський, В. Л.Метою роботи було удосконалення технології підготовки води для виробництва хлібного квасу використанням природних сорбентів.