Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Герасим, Г. С."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальність наукового обґрунтування застосування коптильних препаратів
    (2016) Герасим, Г. С.; Кушніренко, Н. М.
    Виробництво рибних продуктів із застосуванням коптильних препаратів забезпечує широкий асортимент екологічно безпечних і делікатесних продуктів із сировини водного походження.
  • Документ
    Вплив рослинних текстуратів на фізико-хімічні показники рибного фаршу
    (2016) Герасим, Г. С.; Паламарчук, В. В.
    Білки прісноводних риб володіють високою біологічною цінністю, легко перетравлюються і засвоюються організмом, у зв'язку з цим збільшення виробництва і споживання рибних продуктів є актуальним народногосподарським та соціальним завданням. Для вирішення цього завдання потрібна розробка технологій переробки прісноводних риб і нових рецептур рибних продуктів.
  • Документ
    Дослідження процесу термостабілізації на якість драглеподібних консервів із морепродуктів
    (2019) Манолі, Т. А.; Герасим, Г. С.; Кушніренко, Н. М.; Нікітчіна, Т. І.
    З метою розширення асортименту морепродуктів досліджена можливість технологічної переробки піленгасу при виробництві драглеподібних консервів, що користуються все більшим попитом у споживача. Введення в рецептуру всіх розроблених нових видів продуктів овочів (моркви, цибулі) дозволяє гармонізувати хімічний склад і органолептичні показники.
  • Документ
    Самоосвіта – інноваційний метод навчання студентів вищої школи
    (2017) Герасим, Г. С.; Патюков, С. Д.
    Необхідно перевести студента з бездіяльного, пасивного споживача на активного деміурга, творця знань, що вміє виокремити та сформулювати проблему, проаналізувати шляхи її вирішення, знайти оптимальний результат і довести та захистити його правильність.
  • Документ
    Світові тренди в технології холодильної обробки м’яса
    (2017) Савінок, О. М.; Патюков, С. Д.; Герасим, Г. С.
    Якість м’ясної сировини лабільна в часі і в значній мірі залежить від способу попередньої холодильної обробки. На сьогоднішній день виробники намагаються звести до мінімуму загальну тривалість процесу охолоджування і втрати маси. З цією метою розробляються нові технології, обладнання, використовуються різні види охолоджуючого середовища.
  • Документ
    Технологічні прийоми, ефективні для знезараження м’ясних продуктів при захворюванні на африканську чуму свиней
    (2017) Патюков, С. Д.; Герасим, Г. С.; Патюкова, Н. С.
    Незважаючи на те, що хвороба відома з 1903 р, на сьогоднішній день не розроблено ніяких засобів профілактики і лікування цього захворювання. Вакцини відсутні, лікування хворих тварин заборонено – їх знищують, а трупи спалюють, золу змішують з вапном і закопують в ями.
  • Документ
    Удосконалення мінерального складу рибних консервів
    (2018) Кушніренко, Н. М.; Герасим, Г. С.
    Поставлену мету можливо перетворити у життя шляхом комплексної переробки вітчизняної сировини, виробництва консервованої продукції з гідробіонтів, які не пройшли філетування, або для дрібної нерозібраної риби.
  • Документ
    Удосконалення технології білкового гідролізату з рапани чорноморської
    (2017) Герасим, Г. С.; Патюков, С. Д.
    Метою даної роботи є удосконалення технології білкового гідролізату з рапани чорноморської шляхом направленого регулювання процесу ензиматичного гідролізу при використанні комплексу протеолітичних ферментів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок