Перегляд за Автор "Герасим, Г. С."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктуальність наукового обґрунтування застосування коптильних препаратів(2016) Герасим, Г. С.; Кушніренко, Н. М.Виробництво рибних продуктів із застосуванням коптильних препаратів забезпечує широкий асортимент екологічно безпечних і делікатесних продуктів із сировини водного походження.
- ДокументВплив рослинних текстуратів на фізико-хімічні показники рибного фаршу(2016) Герасим, Г. С.; Паламарчук, В. В.Білки прісноводних риб володіють високою біологічною цінністю, легко перетравлюються і засвоюються організмом, у зв'язку з цим збільшення виробництва і споживання рибних продуктів є актуальним народногосподарським та соціальним завданням. Для вирішення цього завдання потрібна розробка технологій переробки прісноводних риб і нових рецептур рибних продуктів.
- ДокументДослідження процесу термостабілізації на якість драглеподібних консервів із морепродуктів(2019) Манолі, Т. А.; Герасим, Г. С.; Кушніренко, Н. М.; Нікітчіна, Т. І.З метою розширення асортименту морепродуктів досліджена можливість технологічної переробки піленгасу при виробництві драглеподібних консервів, що користуються все більшим попитом у споживача. Введення в рецептуру всіх розроблених нових видів продуктів овочів (моркви, цибулі) дозволяє гармонізувати хімічний склад і органолептичні показники.
- ДокументСамоосвіта – інноваційний метод навчання студентів вищої школи(2017) Герасим, Г. С.; Патюков, С. Д.Необхідно перевести студента з бездіяльного, пасивного споживача на активного деміурга, творця знань, що вміє виокремити та сформулювати проблему, проаналізувати шляхи її вирішення, знайти оптимальний результат і довести та захистити його правильність.
- ДокументСвітові тренди в технології холодильної обробки м’яса(2017) Савінок, О. М.; Патюков, С. Д.; Герасим, Г. С.Якість м’ясної сировини лабільна в часі і в значній мірі залежить від способу попередньої холодильної обробки. На сьогоднішній день виробники намагаються звести до мінімуму загальну тривалість процесу охолоджування і втрати маси. З цією метою розробляються нові технології, обладнання, використовуються різні види охолоджуючого середовища.
- ДокументТехнологічні прийоми, ефективні для знезараження м’ясних продуктів при захворюванні на африканську чуму свиней(2017) Патюков, С. Д.; Герасим, Г. С.; Патюкова, Н. С.Незважаючи на те, що хвороба відома з 1903 р, на сьогоднішній день не розроблено ніяких засобів профілактики і лікування цього захворювання. Вакцини відсутні, лікування хворих тварин заборонено – їх знищують, а трупи спалюють, золу змішують з вапном і закопують в ями.
- ДокументУдосконалення мінерального складу рибних консервів(2018) Кушніренко, Н. М.; Герасим, Г. С.Поставлену мету можливо перетворити у життя шляхом комплексної переробки вітчизняної сировини, виробництва консервованої продукції з гідробіонтів, які не пройшли філетування, або для дрібної нерозібраної риби.
- ДокументУдосконалення технології білкового гідролізату з рапани чорноморської(2017) Герасим, Г. С.; Патюков, С. Д.Метою даної роботи є удосконалення технології білкового гідролізату з рапани чорноморської шляхом направленого регулювання процесу ензиматичного гідролізу при використанні комплексу протеолітичних ферментів.