Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Валевська, Л. О."

Зараз показуємо 1 - 20 з 44
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    110460 Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту
    (2016) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Юрковська, В. В.
    Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту, що включає просіювання крупи, змішування рецептурних компонентів, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу змішують з розмеленим зерном проса, сіллю і сумішшю прянощів.
  • Документ
    118202 Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту «Сонячний»
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Щербатюк, С. І.; Царенко, К. С.
    Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту, що передбачає просіювання кукурудзяної крупи, змішування її з сіллю, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу додатково змішують з розмеленим насінням льону і сумішшю прянощів.
  • Документ
    118216 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну «Бульбашка»
    (2017) Дзюба, Н. А.; Валевська, Л. О.; Постріган, К. В.
    Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну, що містить борошно пшеничне, цукор-пісок, масло вершкове, дріжджі хлібопекарські, меланж, сіль кухонну, родзинки, цукати і колагеновий препарат, яка відрізняється тим, що додатково містить ядра горіхів фундука, пудру ванільну та пудру рафінадну.
  • Документ
    128356 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту
    (2018) Буняк, О. В.; Єгорова, А. В.; Валевська, Л. О.; Євдокимова, Г. Й.
    Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту, що містить крупу цукрову кукурудзяну та злаковий компонент, яка відрізняється тим, що додатково містить подрібнений корінь солодки та бланшовані подрібнені коренеплоди моркви, а як злаковий компонент містить крупу з голозерного ячменю.
  • Документ
    128546 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту «Білковий»
    (2018) Валевська, Л. О.; Овсянникова, Л. К.; Євдокимова, Г. Й.; Сімоніна, В. С.; Марковська, К. О.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу, сіль кухонну і продукт переробки зерна бобової культури, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суміш прянощів, а як продукт переробки зерна бобової культури - розмелені боби машу.
  • Документ
    136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"
    (2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
  • Документ
    136219 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Чіасан"
    (2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Єгорова, А. В.; Євдокимова, Г. Й.; Чумаченко, Ю. Д.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва екструдованого продукту "ЧіаСан", в якій, шляхом заміни горохового борошна на розмелене насіння зерен чіа, рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, забезпечити підвищення харчової та біологічної цінності розробленого продукту.
  • Документ
    35770 Харчова композиція для сухих сніданків
    (2008) Мардар, М. Р.; Сердюк, Л. В.; Валевська, Л. О.
    1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить субпродукти яловичі 1 категорії (наприклад серце, нирки, язик) у кількості 15-20 мас. %. 3. Харчова композиція за пп. 1 або 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухі овочі (наприклад моркву, цибулю, зелений горошок, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Харчова композиція за одним з пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить пряності (наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Харчова композиція за одним з пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухе знежирене молоко в кількості 3-5 мас. %. 6. Харчова композиція за одним з пп. 1-5, яка відрізняється тим, що вона додатково містить фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
  • Документ
    35771 Харчова композиція для сухих сніданків
    (2008) Мардар, М. Р.; Сердюк, Л. В.; Валевська, Л. О.
    1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, бобові культури, наприклад горох, сою, нут, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить субпродукти яловичини 1 категорії, наприклад серце, нирки, язик, у кількості 10-30 мас. % та/або сухі овочі, наприклад моркву, цибулю, часник, зелень петрушки, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі у кількості 1-5 мас. %, та/або пряності, наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр, у кількості 0,5-2 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,4 мас. %, та/або кукурудзяний крохмаль у кількості 2-7 мас. %.
  • Документ
    35774 Харчова композиція для сухих сніданків
    (2008) Мардар, М. Р.; Сердюк, Л. В.; Валевська, Л. О.
    1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, сухі овочі, наприклад моркву, цибулю, зелений горошок, зелень петрушки, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить крупи інших зернових культур, наприклад гречану, вівсяну, рисову, пшеничну, ячмінну, у кількості 10-30 мас. %. та/або пряності, наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр, у кількості 0,5-2 мас. %, та/або сухе знежирене молоко в кількості 1-5 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
  • Документ
    39605 Харчова композиція для сухих сніданків
    (2009) Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
    1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблене і подрібнене м'ясо птиці (наприклад, курей, курчат, індиків), сухі овочі (наприклад, моркву, шпинат, цибулю, зелений горошок, кабачки, зелень петрушки, кропу, селери, корінь петрушки, селери, пряно-смакові овочі), йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить крупи інших зернових культур, наприклад, гречану, вівсяну, рисову, пшеничну, ячмінну у кількості 5-15 мас. % та/або м'ясо кролів у кількості 15-20 мас. %, та/або пряності, наприклад, лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр у кількості 0,5-2 мас. %, та/або сухі дріжджі пекарські у кількості 3-5 мас. %, та/або сухі молочні продукти, наприклад, сухе знежирене молоко, сколотини сухі, сироватку молочну суху в кількості 3-5 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
  • Документ
    49687 Композиція екструдованого сухого сніданку «Радість»
    (2010) Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
    1. Композиція екструдованого сухого сніданку, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить пшеничну крупу нешліфовану, термічно оброблене й подрібнене м'ясо яловичини та бланшовані й подрібнені корені моркви, петрушки й селери, кухонну йодовану сіль, вітамінно-мінеральну добавку та прянощі. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як вітамінно-мінеральну добавку вона містить добавку "Елевіт".
  • Документ
    Аналіз зернового сектора Одеської області України
    (2021) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Зубрицький, А. Б.
    У роботі проаналізовано сучасні тенденції розвитку зерновиробництва в Одеській області України та його значення. Вивчення зернового сектора дає можливості ефективного планування і будівництва підприємств галузі зберігання зерна, підвищення конкурентоспроможності зерновиробництва, а також перспективи його розвитку.
  • Документ
    Визначення мікробіологічних показників якості при зберіганні гідролізату коллагену
    (2017) Дзюба, Н. А.; Валевська, Л. О.; Євдокимова, Г. Й.
    Сучасне харчування не дає змоги отримувати всі корисні речовини і тому все популярнішим стає вводити в раціон дієтичні добавки, які часто застосовуються не тільки як самостійна складова раціонів харчування, але і включаються в якості інгредієнтів або функціональних добавок до харчових продуктів. Тому є актуальним розробка технології виробництва легкозасвоюваного колагенового препарату.
  • Документ
    Виробництво сухих сніданків, збагачених різними видами добавок
    (2017) Валевська, Л. О.
    В статті наведено корисність сухих сніданків, їх різновиди та переваги. Представлено добавки, якими збагачують сухі сніданки для підвищення їх харчової і біологічної цінності та надання їм профілактичних властивостей.
  • Документ
    Вплив різних факторів на гігроскопічні властивості гороху
    (2020) Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Щербатюк, С. І.
    В дослідженні визначаються чисельні значення рівноважної вологості гороху та встановлюються закономірності зміни рівноважної вологості гороху в залежності від параметрів навколишнього середовища.
  • Документ
    Впровадження 3D - проєктування у навчальний процес є важливою складовою успішного випускника ОНАХТ
    (2022) Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
  • Документ
    Дисципліна «Основи наукових досліджень» як фактор розвитку наукової етики студентів
    (2017) Дзюба, Н. А.; Валевська, Л. О.
    В науковому світі, середовищі науковців, наукових співтовариствах, етичні норми формуються й затверджуються у процесі руху, розвитку і спілкування від вчителя (наукового керівника) до учня. В цьому процесі має місце наслідування й успадкування духовного багатства колективу чи наукової школи і не тільки суто наукових здобутків, а й морально-етичних норм, традицій, тощо.
  • Документ
    Дослідження гігроскопічних властивостей сочевиці
    (2018) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.
    В статті наведено результати досліджень гігроскопічних властивостей сочевиці. Досліджено вплив відносної вологості повітря, температури повітря та вологості зерна на рівноважну вологість сочевиці.
  • Документ
    Дослідження ефективності приймальних пристроїв з автотранспорту на заготівельних елеваторах
    (2023) Дмитренко, Л. Д.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
    В роботі досліджено процес вивантаження зерна з автотранспорту на заготівельних елеваторах автомобілерозвантажувачами марки У-15УРАГ-У з метою підвищення ефективності його роботи та збільшення обсягів приймання зерна.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок