Перегляд за Автор "Бровкіна, Ю. О."
Зараз показуємо 1 - 20 з 21
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз програм лояльності підприємницьких мереж(2019) Бровкіна, Ю. О.Загострення конкуренції між продавцями та покупцями товарів схожої споживчої властивості спонукає власників бізнесу до пошуку шляхів утримання та залучення нових клієнтів. Одним з варіантів досягнення цієї мети є створення власної унікальної програми лояльності.
- ДокументВплив зовнішніх та внутрішніх факторів на ефективність діяльності хлібопекарських підприємств(2022) Бровкіна, Ю. О.; Константинова, Т. В.; Шалений, В. А.
- ДокументДеякі аспекти визначення поняття економічної безпеки підприємства(2016) Бровкіна, Ю. О.
- ДокументДеякі аспекти розвитку хлібопекарського виробництва(2018) Бровкіна, Ю. О.; Крупська, К. О.; В. О. КоральВ даній статті було розглянуто деякі аспекти розвитку хлібопекарського виробництва.
- ДокументДеякі аспекти створення програм лояльності в сегменті В2С(2019) Бровкіна, Ю. О.Програми лояльності (ПЛ) впевнено увійшли в повсякденне життя сучасних українців. В перекладі з англійської «loyal» означає вірність, відданість до кого-небудь, чого-небудь.
- ДокументДеякі аспекти сучасного розвитку торговельних мереж в Україні(2020) Бровкіна, Ю. О.; Кривоногова, І. Г.Торговельний бізнес в Україні характеризується значними структурними перетвореннями, особливо яскраво вони проявляють себе в сегменті торгівлі продуктами харчування. Ринок активно захоплюють потужні торговельні мережі іноземного та вітчизняного походження, майже не залишаючи шансів на існування дрібним магазинам.
- ДокументДеякі особливості розробки тестових завдань(2018) Бровкіна, Ю. О.Перевірка якості знань шляхом тестування є одним найбільш популярних методів у сучасних ВНЗ. Тестування є надійним та перспективним варіантом перевірки знань студентів, у подальшому повинно розповсюджуватися та удосконалюватися
- ДокументЕфективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу(ОНАХТ, 2020) Басюркіна, Н. Й.; Бєлали, Н. С.; Бордун, Т. В.; Бровкіна, Ю. О.; Воєцька, О. Є.; Волошенко, О. С.; Гончар, О. С.; Гордієнко, Л. В.; Гушан, С. В.; Дорошенко, А. В.; Драч, А. Л.; Жигунов, Д. О.; Зейналов, Р.; Іванченко, Ю. В.; Іоргачова, К. Г.; Карпінська, Г. В.; Коваленко, О. О.; Константинова, Т. В.; Корчагіна, К. І.; Котляр, Є. О.; Котюжинський, А. Р.; Кулькіна, І. О.; Малишкін, В. В.; Мащенко, О. І.; Молдован, А. В.; Моргунова, Ю. В.; Приходько, Л. С.; Просолович, О. Б.; Савченко, Т. В.; Салавеліс, А. Д.; Свистун, Т. В.; Соколова, В. I.; Соц, С. М.; Тележенко, Л. М.; Тітлов, О. С.; Турленко, Н. В.; Хоренжий, Н. В.; Шалений, В. А.; Швець, М. В.; Швець, Ю. В.; Шикунова, К. В.У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних і аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Обгрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів закладів вищої освіти.
- ДокументКлієнтські привілеї в програмах лояльності(2018) Бровкіна, Ю. О.Широкого розповсюдження в сучасній економічній літературі набули матеріальні та нематеріальні привілеї.
- ДокументОрганізація самостійної роботи з дисципліни бізнес планування(2021) Бровкіна, Ю. О.
- ДокументПланування ділового розвитку торговельної мережі(2020) Бровкіна, Ю. О.
- ДокументПривабливість харчового бізнесу в Україні(ОНАХТ, 2017) Басюркіна, Н. Й.; Бровкіна, Ю. О.; Вігуржинська, С. Ю.; Каламан, О. Б.; Карпінська, Г. В.; Колесник, В. І.; Константинова, Т. В.; Крупіна, С. В.; Лайко, О. І.; Поплавська, С. О.; Сорокіна, А. Г.; Свистун, Т. В.; Тортіка, Л. Л.; Трішин, Ф. А.; Хмура, О. Г.; Черкаський, А. В.; Шалений, В. А.У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання забезпечення привабливості харчового бізнесу України в економічному, технічному, соціально- психологічному, інтелектуальному, регіональному аспектах. Показано, що потрібен постійний моніторинг і прогнозування кон'юнктури ринку харчових продуктів, агропродовольчої сировини, ринку послуг громадського харчування і торгівлі харчовими продуктами, вивчення всіх форм розвитку харчового бізнесу - від малих підприємств до величезних агропромислових формувань, торгівельних мереж або готельно-ресторанних комплексів. Розкрито організаційно-економічні аспекти привабливості харчових і аграрних виробництв, ресторанного бізнесу і торгівлі харчовими продуктами в Україні. Висвітлено суть інноваційних підходів до автоматизації управління бізнес-процесами в АПК. Досліджено інвестиційний розвиток Українського Причорномор’я та діяльність малих підприємств Одеського регіону. Вважаємо, що дана монографія спонукатиме державних діячів до прийняття розумних виважених рішень в державній агропродовольчій політиці, а українську молодь - до важливості ставлення до їжі, проблем продовольчого забезпечення і розвитку харчового бізнесу в Україні. Монографія підготовлена за результатами наукових досліджень, проведених згідно плану наукової роботи Одеської національної академії харчових технологій. Вона спрямована на теоретичне осмислення проблем розвитку харчового бізнесу, як основи забезпечення продовольчої безпеки та розвитку майбутніх поколінь українців. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів вищих навчальних закладів.
- ДокументРоль самостійної роботи студентів у підготовці сучасних фахівців(2017) Бровкіна, Ю. О.Головною метою самостійної роботи є виховання у студентів навичок до самоосвіти, як головного чинника успіху майбутнього фахівця у подальшому професійному житті. Освітній процес має безперервний характер, і кожна прогресивна та цілеспрямована людина отримуючи базові знання прагне до їх постійного примноження та удосконалення.
- ДокументСоціальні аспекти управління малим та середнім бізнесом в Україні(2021) Константинова, Т. В.; Шалений, В. А.; Бровкіна, Ю. О.
- ДокументСучасний розвиток торговельних мереж в Україні(2017) Бровкіна, Ю. О.Сучасний етап розвитку роздрібної торгівлі характеризується структурними зрушеннями в бік появи нових торговельних структур – торговельних мереж, торговельних комплексів, торговельних розважальних центрів.
- ДокументСучасні аспекти розвитку торговельних мереж(2018) Бровкіна, Ю. О.; Козопас, Є. С.Роздрібна торгівля створює вагомий внесок у розвиток економічної системи України. Сучасні підходи до організації продажів перебувають під впливом всеохоплюючого процесу глобалізації, який диктує основні тенденції функціонування роздрібної торгівлі, а саме створення мережевої торгівлі.
- ДокументСучасні підходи до бізнес-планування(2021) Бровкіна, Ю. О.
- ДокументТенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні(2018) Бровкіна, Ю. О.; Каргіна, К. Д.; Карпов, П. М.В останні часи динамічно розвивається ресторанний ринок України. Це обумовлено появою нових форматів закладів, використання інноваційних підходів у діяльності підприємств ресторанного господарства, посиленням конкурентної боротьби між закладами харчування.
- ДокументФорми організації самостійної роботи з дисципліни «Бізнес планування»(2022) Бровкіна, Ю. О.; Константинова, Т. В.
- ДокументФорми організації самостійної роботи з дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність»(2020) Бровкіна, Ю. О.