Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми (Food technologies, bakery and mixed fodders)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми (Food technologies, bakery and mixed fodders) за Автор "Алексашин, О. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЛущильник з комбінованими вальцями(2016) Алексашин, О. В.Розроблено конструкції та технології виготовлення аб- разивних валків, застосування обгумованих, а також комбінації валків, тобто одного обгумо- ваного та другого абразивного. Процеси лущення різних зернових культур вимагають різних кінематичних параметрів лущильника. Для вирішення цієї проблеми розроблено можливість регулювання швидкості швидкого і повільного валків та передаточного відношення між ни- ми, застосуванням нової конструкції приводу робочих органів.
- ДокументОцінка поглинальної здатності зернопродуктів в НВЧ діапазоні(2015) Алексашин, О. В.; Горкун, В. В.; Шевченко, К. Л.При опромінюванні об’єктів живої природи, зокрема, насіння зернових культур, електромагнітними хвилями (ЕМХ) надвисокочастотного (НВЧ) діапазону, спостерігається вузькосмугове (резонансне) поглинання на певних біологічно активних частотах (БАЧ).