Презентації (Presentations)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Презентації (Presentations) за Автор "Біленька, І. Р."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОсобливості технології приготування желе з коріння селери(Одеська національна академія харчових технологій, 2017) Голінська, Я. А.; Біленька, І. Р.Викладені основні перспективи використання нетрадиційної сировини – соку селери для приготування желе, обґрунтовано вибір інших складових компонентів готового продукту. У процесі досліджень було розроблено технологію желе (в асортименті). Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні властивості готового продукту. Проведена експертна оцінка желе за органолептичними показниками та побудовані профілограми якості трьох зразків продукту. Встановлено, що розроблені желе мають належні фізико-хімічні показники та безпечні з мікробіологічної точки зору.
- ДокументСтандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю(Одеська національна академія харчових технологій, 2021) Біленька, І. Р.
- ДокументУправління якістю продукції харчування(Одеська національна академія харчових технологій, 2021) Біленька, І. Р.