J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Автор "Вадакарія Марія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції еко-ресторану в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Вадакарія МаріяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, аналіз кон-курентів закладу ресторанного господарства та структуру управління закладу рес-торанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресто-ранних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попи-ту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію еко-ресторану в м. Одеса. Заклад що проектується буде зосереджений на збереженні навколишнього середовища, використанні органічних та локальних продуктів, буде дбати про ене-ргоефективність, сортування відходів та переробку. Також ресторан стане освіт-ньою платформою, що підвищує свідомість про екологічні проблеми та пропонує альтернативи сталого споживання. В технологічному розділі роботи представленні розрахунки виробничої про-грами закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та гра-фік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.