J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Автор "Бобокало Уляна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «Sofia Forest Club» в м. Яремче Івано-Франківської області шляхом впровадження додаткових послуг(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Бобокало УлянаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: модель концепції підприємства, організаційну структуру управління готелем, послуги готелю, план житлового поверху готелю з приміщеннями для додаткових послуг. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю «Sofia Forest Club» в м. Яремче Івано-Франківської області. Заклад відомий своїм розташуванням у лісі біля річки Прут, вражаючими панорамами гір та спа-послугами. Також гостям надається харчування у ресторані. Готель надає послуги розміщення у номерах Стандарт, Дуплекс та Апартаменти. Інтер’єр представлений у класичному стилі. Запропоновано створення додаткових послуг дозвілля, що підвищить прибутковість закладу. В технологічному розділі представленні розрахунки місткості готелю, характеристика номерного фонду та інших приміщень закладу, характеристика та кошторис створення додаткових приміщень. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві, заходи протипожежної безпеки, заходи щодо охорони навколишнього середовища та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.