Автореферати дисертацій (Abstracts)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Автореферати дисертацій (Abstracts) за Автор "Аветісян, К. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів(2015) Аветісян, К. В.Дисертація присвячена підвищенню якості двошарового мармеладу на крохмальних сиропах і розширенню асортименту желейних виробів на різних драглеутворювачах. На основі аналізу вуглеводного профілю, технологічних властивостей крохмальних сиропів та рецептур желейних виробів на агарі та на пектині науково обґрунтовано їхній вибір для використання при приготуванні мармеладу. За результатами комплексу теоретичних та експериментальних досліджень визначено вплив сиропів на реологічні та структурно-механічні властивості желейних і піноподібних мас для двошарового мармеладу.