181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Автор "Батащук, Ангеліна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОбґрунтування технології виробництва цільнозмеленого борошна з зерна пшениці та жита(ОНАХТ, кафедра технології переробки зерна, 2021) Батащук, АнгелінаАктуальність теми Порівняно з сортовий борошном, цільнозернове має більш багатий хімічний склад, саме тому її користь оцінюється вище. У зв’язку з тенденцією здорового харчування, останнім часом з’явився попит на продукцію з високою біологічною цінністю. Планується, що хліб із цього борошна буде популярний серед населення всіх вікових категорій, так як борошно цільнозернове має покращену харчову цінність, хлібопекарські властивості, що дасть можливість реалізовувати борошно хлібокомбінатам, приватним міні-пекарням і населенню. Магістерська робота складається із пояснювальної записки, яка включає 6 розділів, висновки, таблиці, рисунки, список літературних джерел включає 31 публікацію.