181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Автор "Баліна, Ірина"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка системи контролю безпечності при виробництві сироваткового напою оздоровчого призначення на ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД 1» у м. Одеса(ОНТУ, кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, 2022) Баліна, ІринаРозроблено рекомендовану організацію контролю безпечності на ТОВ «Гормолзавод» при виробництві сироваткового напою оздоровчого призначення. Описано принципи впровадження НАССР на ТОВ «Гормолзавод» при виробництві напою сироваткового. В результаті оцінки перевірено план НАССР, складено блок-схему технологічного процесу, аналізовано ризики, визначено три критичні контрольні точки, критичні границі, обґрунтовано необхідність введення чотирьох операційних програм-передумов, проведено моніторинг продукту та коригувальні дії. Розроблено схеми технохімічного та мікробіологічного контролю для виробництва напою сироваткового оздоровчого призначення. Описано охорону праці у лабораторії ТОВ «Гормолзавод». Розрахований очікуваний результат від впровадження рекомендованої системи управління безпечністю при виробництві напою сироваткового оздоровчого призначення