241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Автор "Волкова Олеся Максимівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «Гагарін» в м. Одеса шляхом впровадження тематичних номерів до номерного фонду(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Волкова Олеся МаксимівнаМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції розвитку для готелю «Гагарін» в м. Одеса, популяризація тематичних номерів та створення унікальних пропозицій для подальшого розвитку готельного підприємства в жорстких умовах бізнесу. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність теми даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції, де було запропоновано: 1. Створення тематичних номерів в стилі казино; 2. Встановлення планшетів в тематичних номерах для швидкого з’єднання зі службами готелю; 3. Встановлення «Тихої кабінки», або кабінки стресу; 4. Рекламна кампанія. - другого розділу, де наведено результати анкетування для визначення вподобань туристів, їх ставлення до тематичних номерів, в особливості в стилі казино, вподобання в іграх, азартних та розважальних в самих номерах; - третього розділу, в якому описана робота служб підприємства гостинності, представлена інфраструктура, обов’язки персоналу, розрахована експлуатаційна програма підприємства. - четвертого розділу, представлена організаційна структура підприємства і штатний розпис. - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, детальний опис етапів впровадження нової концепції, пропозиції щодо дизайну. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи, заходи щодо цивільної оборони; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансовогосподарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини –82 стор.; таблиць –13 додатків –22 графічних аркушів –8
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю "Гагарін" в м. Одеса шляхом впровадження тематичних номерів до номерного фонду(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Волкова Олеся МаксимівнаМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції розвитку для готелю «Гагарін» в м. Одеса, популяризація тематичних номерів та створення унікальних пропозицій для подальшого розвитку готельного підприємства в жорстких умовах бізнесу. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність теми даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції, де було запропоновано: 1. Створення тематичних номерів в стилі казино; 2. Встановлення планшетів в тематичних номерах для швидкого з’єднання зі службами готелю; 3. Встановлення «Тихої кабінки», або кабінки стресу; 4. Рекламна кампанія. - другого розділу, де наведено результати анкетування для визначення вподобань туристів, їх ставлення до тематичних номерів, в особливості в стилі казино, вподобання в іграх, азартних та розважальних в самих номерах; - третього розділу, в якому описана робота служб підприємства гостинності, представлена інфраструктура, обов’язки персоналу, розрахована експлуатаційна програма підприємства. - четвертого розділу, представлена організаційна структура підприємства і штатний розпис. - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, детальний опис етапів впровадження нової концепції, пропозиції щодо дизайну. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи, заходи щодо цивільної оборони; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.