241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Автор "Баранець Олександра"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції закладу ресторанного господарства з послугою виїзного обслуговування з впровадженням корисних страв у меню в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Баранець ОлександраАНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: «Розробка інноваційної концепції закладу ресторанного господарства з послугою виїзного обслуговування з впровадженням корисних страв у меню в м. Одеса» Метою кваліфікаційної роботи є розробка інноваційної концепції закладу ресторанного господарства з послугою виїзного обслуговування з впровадженням корисних страв у меню в м. Одеса. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції нового ресторану вищого класу «True Food». Основна ідея концепції полягає в створенні ресторану з послугою виїзного обслуговування з корисними стравами (еко-кейтеринг); - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження попиту на послуги виїзного обслуговування, тобто кейтерингу та більш детально – еко-кейтерингу.; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово- господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків. Кваліфікаційна робота містить: - текстової частини – 115 стор.; - таблиць – 79; - додатків – 10; - графічних аркушів – 8 листів формату А1; - літературних джерел – 42 найменування.