241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Автор "Антонюк Юлія"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції інклюзивного міні - готелю на 50 номерів в смт. Затока Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Антонюк ЮліяМетою кваліфікаційної роботи є розробка нового інклюзивного закладу готельно-ресторанного господарства у смт. Затока, Одеської області, який буде відповідати всім стандартам обслуговування споживачів, встановленим санітарно-гігієнічним правилам, вимогам якості продукції та рівню надання сервісу, а також буде конкурентоспроможним на ринку послуг готельно-ресторанного господарства. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції. Для написання випускного кваліфікаційного проекту планується проектування міні-готелю 2* на 50 місць. Готельне підприємство матиме спрямованість на інклюзивність. Важливим фактором проектованого інклюзивного міні-готелю буде його орієнтованість на оздоровлення і підтримку «особливих людей» - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на на те, щоб розроблені заходи і рекомендації дозволили запустити новий ефективний пілотний проект і підвищити конкурентоспроможність та привабливість сучасного підприємства. - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
- ДокументРозробка інноваційної концепції інклюзивного міні-готелю в смт.Затока Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Антонюк ЮліяРозробка та проектування міні-готелю для інклюзивних гостей