241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Автор "Акулова Ганна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «Il Dekameron Luxury Desing hotel» в м. Одеса (впровадження ІТ-технологій в номери)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Акулова ГаннаМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції розвитку готелю «Il Dekameron Luxury Desing hotel» в м. Одеса (впровадження ІТ-технологій в номери). Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства Одеського регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу існуючих конкурентів, вивченню попиту на даний вид послуг, а також обгрунтованню нової концепції сучасного готелю з ІТ-технологіями, зокрема, системою «Розумний дім», що забезпечить високий рівень сервісу; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на впровадження сучасних ІТ-технологій в роботу готелю шляхом встановлення системи «Розумний дім» для забезпечення високого рівня сервісу, максимального комфорту та індивідуального підходу до кожного клієнта; - третього розділу, в якому описані процеси, технологія надання послуг і роботи загалом усіх служб готелю, представлені службові обов’язки кожного працівника, організаційні структури служб, розрахована експлуатаційна програма готелю на основі отриманих даних від готелю «Il Dekameron Luxury Desing hotel»; - - четвертого розділу, де представлено організаційну структуру управління готелем та штатний розпис робітників готелю; - п'ятого розділу, де надано опис генерального плану підприємства, склад служб готелю, опис запропонованих впроваджень з усіма процесами, впровадження інноваційних технологій у номерному фонді готелю. Приведено детальний опис заходів щодо охорони праці на підприємстві, пожежної безпеки, цивільної оборони та заходи щодо збереження готелем навколишнього середовища та вплив на нього; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово- господарської та організаційно-економічної діяльності готелю, витрат на інноваційні технології, обладнання та їх встановлення, розхідні інші витрати, розрахунок інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини - 115 стор. таблиць - 14 графіків - 19 додатків - 9 графічних аркушів - 8