J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Автор "Аврамова Юлія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції ресторану при центрі зеленого туризму в м. Вилкове Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Аврамова ЮліяКваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка проекту екологічного ресторану при центрі зеленого туризму, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити екологічний ресторан із локальною кухнею та широким спектром додаткових послуг. Науково-дослідної частини, присвяченої вивченню попиту на меню здорового харчування та екологічність послуг в закладі гостинності. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме розрахунок технологічного обладнання для виробничих цехів, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування закладу, також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у виробничих цехах та організації обслуговування відвідувачів в залі. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг, що пропонує заклад, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників підприємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, запропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для виробничих цехів закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства.