241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Автор "Абдуллах Елізабет"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «ОК Одеса» в м. Одеса шляхом впровадження інноваційних технологій до номерного фонду(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Абдуллах ЕлізабетМетою кваліфікаційної роботи є розробка концепції розвитку готелю «ОК Одеса» в м. Одеса. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції розвитку готелю шляхом впровадження екологічних інновацій до номерного фонду; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження попиту споживачів та обґрунтування вибору інновацій для впровадження; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.