G13 (181) -Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд G13 (181) -Харчові технології за Автор "Антонов Павло"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозширення ТОВ «Гормолзавод» з організацією цеху морозива(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Антонов ПавлоКваліфікаційна робота включає 99 аркушів пояснювальної записки, 6 аркушів графічної частини, 55 джерел літератури. В кваліфікаційній роботі розроблено проект розширення ТОВ «Гормолзавод» в м. Одеса з організацією цеху морозива потужністю 10 тон за зміну. У цеху морозива рекомендується впровадити передові технології для виробництва конкурентоспроможної продукції і виробляти асортимент продукції для всіх вікових груп населення. Обраний асортимент морозива затребуваний на ринку України, при його виробництві використані передові технології та обладнання, що дозволяє отримати продукцію високої якості. В умовах воєнного стану в нашій країні розширення асортименту молочних продуктів в Одеському регіоні є доцільним та дасть можливість забезпечити населення області молочними продуктами. У проекті наведено техніко-економічне обґрунтування доцільності розширення підприємства; вимоги до основної та допоміжної сировини для виробництва морозива, глазурі та вафельної продукції; вибір способу виробництва та описання технологічних процесів виробництва вибраних видів морозива; наведено технохімічний, мікробіологічний контроль виробництва морозива та вафельної продукції, вимоги стандарту до якості морозива; сировинний розрахунок ТОВ «Гормолзавод»; здійснено вибір технологічного обладнання; обґрунтовано вибір способу миття та дезінфекції обладнання для забезпечення високої санітарії та гігієни на запроектованій фабриці; розраховано площі основних та допоміжних приміщень на фабриці. Крім того, проект містить архітектурно-будівельну частину, розрахунок санітарної техніки, перевірочний розрахунок потужності котельні, компресорного цеху та трансформаторної підстанції; охорону праці та довкілля; схему організації виробництва на підприємстві; розрахунок техніко-економічних показників ефективності розширення підприємства та науково-дослідну роботу. Організація цеху морозива в м. Одеса на території ТОВ «Гормолзавод» дозволить запустити виробництво відповідно до санітарних норм для харчових підприємств та створити сприятливі умови праці для працівників підприємства. "