G13 (181) -Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд G13 (181) -Харчові технології за Автор "Алікіна Аліна Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроект кафе-молодіжного з кав'ярнею у м. Горішні Плавні Полтавської обл.(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Алікіна Аліна ВіталіївнаПроект кафе-молодіжного з кав'ярнею у м. Горішні Плавні Полтавської обл. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з таких розділів: • Вступ, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку галузі ресторанного господарства в цілому, мету даної кваліфікаційної роботи. • Стан проблеми і перспективи її вирішення; техніко - економічне обґрунтування; вибір типу підприємства харчування в даному місті. Він містить теоретичне обґрунтування і дослідження регіонального ринку продукції і послуг підприємства харчування, загальну характеристику попиту і можливостей ринку, вплив конкуренції та інших факторів, вивчення можливих типів підприємств, необхідних у даному регіоні. • Технологічний розділ включає розробку концепції підприємства, виробничої програми підприємства і цехів, обґрунтування складу приміщень, проектування складського господарства, заготівельних та доготівельних цехів, торгових, адміністративно - побутових та допоміжних приміщень (нормативним методом). Представлено обємно - планувальне рішення підприємства. • Охорона праці спрямована на розробку безпечних умів виробництва. • Оцінка екологічної безпеки підприємства передбачає гігієнічні вимоги до території, генерального плану та планування приміщень, реалізація яких гарантує безпеку підприємства з урахуванням екології зовнішнього середовища. • Техніко-економічні розрахунки передбачають економічну ефективність, інвестиційна привабливість проекту визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності ресторану та терміном окупності інвестиційних витрат на проект підприємства.