G13 (181) -Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд G13 (181) -Харчові технології за Автор "Аксюта Валерія Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроект кафе при тренажерному клубі із фіто-баром у м.Вилкове Одеської обл.(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Аксюта Валерія ОлегівнаПравильне харчування — це запорука здоров’я та гарного зовнішнього вигляду для кожної людини. Правильне харчування у спортсменів та у тих, хто просто дотримується здорового способу життя, не особливо відрізняється, однак, оскільки у спортсменів підвищений рівень фізичної активності, то будуть деякі відмінності. Меню кафе розроблене з огляду на потреби спортсменів та здорового способу життя і включає свіжі фрукти, овочі, злаки, курку, рибу, яйця та інші продукти з високим вмістом білка та нутрієнтів. Є і інші страви, що містять велику кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Меню фіто-бару включає безалкогольні напої, фруктові соки, свіжі коктейлі та інші напої, які підтримують здоровий спосіб життя.