Підвищення якості червоних столових виноматеріалів при контрольованому режимі бродіння в ПАТ «Коблево»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є підвищення якості червоних столових виноматеріалів при контрольованому режимі бродіння в ПАТ «Коблево».
Опис
Мельник, І. В. Підвищення якості червоних столових виноматеріалів при контрольованому режимі бродіння в ПАТ «Коблево» / І. В. Мельник, К. Ю. Асанбаєва // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 138–140 : табл.
Ключові слова
виноматеріали, червоні сухі вина, підвищення якості, бродіння
Бібліографічний опис